Uncategorized

Channel P og Splive TV: to apper for å se fotball, filmer og serier gratis på Android

I Android finner vi alle slags applikasjoner, takket være systemets frihet og muligheten for å laste eksterne programmer til den offisielle butikken. I dag vet vi det P-kanal og Splive TV, noen apper for se fotball, filmer og serier gratis På telefonen eller nettbrettet Android.

Et interessant alternativ for å få tilgang til innhold gratis. Siden de ikke er lastet ned fra Google Play, garanterer vi selvfølgelig at de ikke inkluderer skadelig programvare.

Det første vi må gjøre for å installere dem er å gå til enhetsinnstillingene, angi alternativet “Sikkerhet” og deretter sjekk alternativet “Ukjent opprinnelse”. Hvis du er i tvil, har vi laget en enkel tutorial som forklarer det. Når dette er gjort, kan du nå velge favorittprogrammet ditt:

Kanal P

Bilde - Channel P og Splive TV: to apper for å se fotball, filmer og serier gratis på Android

Det er en gratis app som tilbyr de beste spanske kanalene, som de avgir fotball, serier og filmer. Men også dokumentarer, videoklipp og tegneserier. Noen ganger kan avspilling mislykkes, men fungerer generelt bra.

For å bruke Canal P må du Last ned APK-fil for Android fra en uoffisiell appbutikk som Aptoide, eller et annet alternativ til Google Play.

Splive TV

Bilde - Channel P og Splive TV: to apper for å se fotball, filmer og serier gratis på Android

Vi står overfor en veldig populær app, som tilbyr alle slags kanaler: sport, serier, filmer… men også dokumentarer, musikk, barn eller voksne. Generelt fungerer programmet veldig bra på både Android-smarttelefoner og nettbrett.

Systemet er organisert av ekstra kanallister, slik at vi kan lage TV på forespørsel. Selvfølgelig har Splive TV-siden noen ganger problemer, hvis du ikke kan laste ned appen, kan du alltid velge Ace Stream, et mer aktuelt alternativ.

Nå kjenner du appene til Kanal P og av Splive TVsom gjør det mulig se fotball, filmer og serier gratis på enheter med Android. Du har mye underholdning tilgjengelig takket være disse programmene! Ikke glem selvfølgelig at det er andre alternativer. Noen blir betalt som den populære Netlix, og andre gratis, som sidene som støtter Torrents Time.

10 apper og nettsteder for å se serier og filmer på Android

Hva synes du om disse appene? Er det det du trenger, eller er du ikke så interessert i å se på TV på nettbrettet eller smarttelefonen?

Via: ADSLZone

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU