Christian Bale vil ikke være Steve Jobs i Apple CEO’s Film

Nye rykter sier at Christian Bale ikke vil spille Steve Jobs

Det ser ut til at Aaron Sorkin ikke er ferdig med å finne den ideelle skuespilleren til å spille hovedrollen i sin neste film om Steve Jobs. For en stund siden så vi hvordan Leonardo DiCaprio avviste rollen og alle forhåpninger ble lagt på Christian Bale. Ny informasjon tyder imidlertid på det skuespilleren selv har bestemt seg for å trekke seg fra filmen fordi han anser at “den ikke egner seg for rollen”.

For litt over en uke siden fortalte vi deg det skuespilleren som har vært til stede i andre flotte filmer som “The Dark Knight” eller “The Great American Scam” endelig ja som ville komme inn i rollen som Steve Jobs i den neste biografiske filmen regissert av Danny Boyle og skrevet av Aaron Sorkin. Men i dag kommer nye data som sikrer det motsatte.

bale-avviser-papir-jobber-2

Dette papiret kunne bli en veldig viktig karakter i filmkarrieren, men mens de kommenterer i The Hollywood Reporter, ville skuespilleren selv ha avvist denne muligheten.

Christian Bale, var ideell til å spille i denne filmen

I forrige uke ble Bale kunngjort som hovedperson i filmen. Til og med Aroon Sorkin selv kommenterte at “det var det beste alternativet på grunn av hans fysiske egenskaper og alder” å spille Apple-grunnleggeren i denne filmen. Men som vi sa i begynnelsen av nyhetene, tilsynelatende skuespilleren ville ha tenkt på det og til slutt har han bestemt seg for å ikke akseptere rollen fordi den vurderer at det ikke er egnet til å gjøre det

kinopoisk.ru

For de av dere som ikke vet det, og sier at dette biopikken ville være fokusert på hvordan tre av nøkkeløyeblikkene til medgründeren ble levd i epleselskapets historie, som er detaljert i den offisielle biografien som ble publisert i 2011 av Walter Isaacson.

Filmen vil bli kalt “Jobs” og vil bli produsert av Sony.

Det biopiske vil treffe teatre under tittelen “Jobs” og regissert av Danny Boyle, som også har stått i spissen for andre flotte verk som den Oscar-vinnende “Slumdog Millionare”. På den annen side må det sies at produsenten som har ansvaret for å utføre den, ville være Sony, som ville fått rettighetene til å gjennomføre den i 2011.

balle-avvise-papir-jobber-3

MacRumors-gutta påpeker at filmen vil fokusere på tre scener på 30 minutter som hver representerer de foregående øyeblikkene i kulissene til tre av de viktigste Keynotes av selskapets historie. Disse hendelsene ville være følgende: lanseringen av den første Mac-en, presentasjonen av NeXT, som fant sted etter at Apple forlot, og lanseringen av den første iPod.

Og du, hvilken skuespiller tror du vil bli valgt til å komme inn i rollen som Steve Jobs i denne filmen? Likte du alternativet Christian Bale?