contadores Saltar al contenido

Chrome mottar forbedringer i talesøk med ny versjon

Google har de siste månedene fokusert på å forbedre applikasjonene for iOS-operativsystemet. Appene som selskapet har lansert de siste månedene har kommet med nesten eksklusive verktøy for iOS. For eksempel muligheten for å bruke 3D Touch på Gboard.

Denne gangen er det Chrome sin tur, som har forbedret stemmesøket –og andre funksjoner– på en bemerkelsesverdig måte i den nyeste versjonen som er tilgjengelig i App Store.

Vi anbefaler deg | Hvordan tegne, legge til tekst og emoji på WhatsApp-bilder

En sluker av ressurser

Chrome iOS

Google-nettleseren er en av de mest brukte rundt om i verdenPå Apple-systemer tar det imidlertid fortsatt litt tid før det blir en standard. En av grunnene til at mange iOS- og macOS-brukere ikke bruker det, skyldes den store innvirkningen denne applikasjonen har på enheter, siden den bruker store ressurser. Google har lett etter en løsning på dette problemet på en stund, men det har ikke vært veldig vellykket.

Det kan interessere deg | Hvordan velge hvilke iMessage-bilder som skal oppbevares i rullen og hvilke som ikke skal

På den andre siden, Safari tilbyr iOS-brukere fantastisk funksjonalitet, i tillegg til at den er perfekt optimalisert for disse enhetene. Men hvis du er noen som ikke liker å bruke standard nettleser, kan Chrome være det beste valget ditt.

Nye funksjoner

nye kromfunksjoner

  • Den nye oppdateringen har gitt applikasjonen en fornyelse i sitt fysiske utseende. Nå vil du kunne få tilgang til flere funksjoner som søk, gjennomgang og sletting av netthistorikk på en mye enklere og raskere måte.

Vi anbefaler deg | WhatsApp-oppdateringer med fotoredigering og designendringer

  • Fornyelsen kom også til talesøk. Nå kan du stille spørsmålstrenger, og Google Chrome vil raskt svare på dem alle. Du kan for eksempel prøve å si “Når ble Sagrada Familia bygd?”, Og så kan du spørre “Hvem var arkitekten?”, Og du vil raskt få svaret.

  • Foruten alt dette, oppdatering bringer forskjellige feilrettinger og stabilitet.

Det kan interessere deg | Apple lanserer 5th Public Beta av iOS 10.1 for iPhone 7 og 7 Plus

google-krom-materiale-design

Det er ikke tvil at Google prøver å forbedre applikasjonene sine med hver dag som går, noe som gjør dem smartere og mer optimaliserte for alle enheter.

Har du allerede oppdatert? Hva tror du? Legg igjen svaret i kommentarene!

Spor | IPhone-nyheter