Chromebook tillater synkronisering og utførelse av Android-applikasjoner

På I / O som fant sted for bare noen timer siden, har vi blitt avslørt at Chromebook kan nå kjøre Android-apper Som en full synkronisering med smarttelefonen vår.

Vi visste at de jobbet med Nye funksjoner for disse enhetene, men igjen har Mountain View-selskapet forlatt oss målløse.

Det er gode nyheter for alle Chromebook-brukere eller de som er fristet til å kjøpe en, siden en av de største ulempene ved Google-datamaskiner er inkompatibilitet med visse applikasjoner. Det samme skjer med synkronisering, på grunn av det faktum at du kan jobbe med datamaskinen uten å måtte se på mobilen din hvert 5. minutt.

Bilde - Chromebook tillater synkronisering og kjøring av Android-apper

Kjør Android-apper

Forslaget om å bringe Android-applikasjoner til Chrome OS er noe brukerne ropte på. Demonstrasjonen ble gjort på konferansen med Evernote og kom, som allerede hadde vært diskutert for lenge siden, vedder på flerskjermopplevelse.

For å gi oss en ide, kan applikasjoner som Vine eller Instagram gjøre ved hjelp av Chromebook-kameraetDette var hva de ønsket å lære oss som demonstrasjon.

Synkronisering mellom Chromebook og smarttelefonen

Å være med på Chromebooken vår vil forhindre at vi kontinuerlig ser på Android-enheten vår for å se om det er noe, siden alle varslene vi får på smarttelefonen vil være fullstendig synkronisert til Chromebooken vår.

Varsler vil omfatte samtaler og meldinger, så hvis vi mottar en samtale eller en tekstmelding, trenger vi ikke engang å se på telefonen, siden varselet vil varsle oss i øyeblikket om alt som kommer til å skje på smarttelefonen vår.

Vi vil også motta viktige varsler som om smarttelefonen går tom for batteri.

Chromebooks bringer en ny hjemme hos oss “alt i ett” -opplevelse, som holder oss nærmere og nærmere internettgiganten.

Hva synes du om Google Chromebook? Vil du kjøpe en? Hva synes du om disse nye forbedringene?