Uncategorized

Chupinazo av gratis apper og spill for din iPhone og iPad

I dag begynner vi vårt gratis apper og spill-område som gratulerer befolkningen i Pamplona for begynnelsen av festlighetene deres til ære for San Fermín, og ingenting bedre enn å gjøre det med dette utvalg av gratis applikasjoner og spill for iPhone og iPad.

Forslaget til i dag er variert og tilbudene går ut om noen timer, så det beste er at du ikke utsetter nedlastingen for senere. Hvis det er noe av din interesse, ikke tenk på det! Vi overlater deg allerede med dette potpourri av interessante programmer for enheten din.

Det kan interessere deg | Det er stadig mer sannsynlig: den neste iPhone-en kan ha tre linser i bakkameraet

Apper og spill fra 6. juli 2018

Sikkerhetsfoto + video

Det gjør aldri vondt å ha dine private filer beskyttet på best mulig måte. Nå er den også kompatibel med Touch ID, altså sikkerheten den gir er maksimal.

Kilde: App Store

Bildetekstideer for Insta & SC

Mange ganger mangler vi ideer når vi planlegger publikasjoner på sosiale nettverk. Hvorfor tar du ikke en titt på denne applikasjonen? Spesielt hvis du er Instagram-fan.

Kilde: App Store

Drag Racer World

Revolutionen i å kjøre biler fra enheten din kalles Drag Racer World, med flere kjøretøy og fantastiske utfordringer. Sørg for å prøve det!

Arkiver kalenderfiler

Hvis du trenger en kalender som gjør jobben sin effektivt, ikke la deg henge noen avtale eller begivenhet og at det også har et vennlig grensesnitt, er det veldig nødvendig at du laster ned dette som vi foreslår.

Kilde: App Store

iMaps + for Google Maps

Alt du trenger for alltid å komme dit du vil, viser deg også utsikten over Street View, slik at du vet nøyaktig hva din destinasjon er. Viktig og anbefales på høytiden.

Kilde: App Store

Og husk, vi kommer tilbake med mer i morgen! Ikke glem å besøke oss for ikke å savne dem.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK