Clash of Kings, de nye strategi-spilloppdateringene

Hvis du brenner for strategispill som Clash of Clans, kan du ikke gå glipp av Clash of Kings. Dette spillet som nylig kom til App Store for iPhone og iPad har fått en oppdatering til versjon 1.0.99 å forbedre seg med nye funksjoner og funksjoner.

For ikke lenge siden laget vi en samling med de 5 beste strategispillene for iPad, en liste som vi nå kunne legge til Clash of Kings. Og er det Dette nykommer-strategispelet til iOS har allerede trengt dypt blant brukerne og det har blitt en fullstendig suksess.

Clash of Kings for iOS er oppdatert til versjon 1.0.99.

Her forteller vi deg mer om Clash of Kings, og fokuserer fremfor alt på nyhetene som inkluderer den nye versjonen 1.0.99 som har landet for bare noen dager siden i App Store. La oss gå dit!

Hva er nytt i Clash of Kings versjon 1.0.99

I Clash of Kings, et spill utviklet av Elex Wireless, må du erobre riker og landsbyer. Det er også av MMORPG-typen (massivt flerspillers online rollespill) du kan glede deg over denne modusen og fordype deg i en åpen verden for å spille med andre spillere fra hele verden.

Hovedmålet vil være led din egen hær for å møte fiendene dine, bygg en flott by og konkurrere online med dine allierte. I Clash of Kings, som i andre strategispill, er ikke kamper det eneste målet, du må også gjøre at byen din vokser og blir sterkere og sterkere for å forhindre at den blir erobret, i tillegg til å prøve å få kontroll over hele riket.

Clash of Kings for iOS er oppdatert til versjon 1.0.99.

Mellom Hva er nytt i Clash of Kings versjon 1.0.99 vil du finne noe av det mest interessante:

  • Gravhendelse: Etter å ha samlet ressursene kan du finn en bla med koordinater som kan føre deg til en skatt. Vær forsiktig, fiender kan plyndre dette stedet!
  • Nytt Keep Tower: Du kan bygge det innenfor alliansens territorium.
  • Ny broderskap.
  • Optimalisering av det suverene panelet.
  • Optimalisering av grensene på verdenskartet.

Clash of Kings for iOS er oppdatert til versjon 1.0.99.

Last ned Clash of Kings nå på din iPhone eller iPad!

Hvis du likte Clash of Kings, kan du laste den ned gratis i App Store. Det er Kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch med iOS 7 eller nyere.

Det er ikke tvil at Clash of Kings har gått sterkt og har allerede laget et hull i enhetene til mange brukere. I tillegg vil den sikkert fortsette å oppdatere for å legge til nye funksjoner og funksjoner som gjør det enda mer interessant.

Ikke vent lenger og begynn å erobre riker i Clash of Kings!