Clotiruleta, det virale roulette-spillet som sirkulerer på Instagram Stories

Har du sett noen Instagram-historier om vennene dine i løpet av de siste timene? Muligens har du kommet over en som omtaler eller viser Clotiruleta. Det er den siste Viralt roulette-spill som sirkulerer på Instagram Stories.

De Instagram-historier er de flyktige døgnhistoriene som alle brukere har tilgjengelig for å laste opp alle typer innhold. Mange selskaper bruker dem fordi de kan være en god måte å gjøre seg kjent for mange brukere.

Og det er nettopp dette som er relatert til Clotiruleta. Det er et morsomt spill som har gått viralt på noen timer siden det ble lastet opp til en Instagram Stories av et selskap, muligens som et skritt å annonsere.

Bilde - Clotiruleta, det virale roulette-spillet som sirkulerer på Instagram Stories

Snurr Clotiruleta og vinn en pris

Selv om det kan virke som et statisk bilde, er sannheten at det er et GIF som viser et roulettehjul med forskjellige tall. Bildet beveger seg, og du kan se hvordan tallene som går gjennom den gule pilen endres.

Hva gjør jeg når Instagram Stories ikke lastes?

Hva skjer? Vi vil du må spille, kast på ruletten som stopper bildet ved å klikke på skjermen på mobilen din og se hvilket nummer du har rørt, i bytte vil du motta en pris per privatperson av merket som har lastet det opp.

C21BeBrave er merket som har lastet opp Clotiruleta-spillet og operasjonen er enkel, du trenger bare å gjøre følgende:

  1. Gå inn i profilen og få tilgang til Instagram-historiene hans.
  2. gjøre stopp Clotiruleta trykk på skjermen og se for å se hvilket nummer som har rørt deg.
  3. Ta skjermen og last opp en Instagram Stories med det bildet som tagger dem.
  4. Om kort tid vil de sende deg premien din med privat melding.

Bilde - Clotiruleta, det virale roulette-spillet som sirkulerer på Instagram Stories

Muligens de gir deg en klokke eller annet tilbehør som dette selskapet selger. Nettopp gaven til en utmerkelse til alle som deltar har vært triggeren til suksessen med dette spillet, og følgelig for reklamen som merkevaren har hatt.

Du vet at Clotiruleta er det siste virale roulette-spillet som sirkulerer på Instagram Stories, så hvis du vil delta, må du bare gå inn i profilen til det selskapet og begynne å snurre roulettehjulet for å se hva som kan skje med deg.

Hvorfor vises ikke “Spørsmål” -klistremerket på Instagram?

Har du allerede spilt i Clotiruleta? Hvilken utmerkelse har du mottatt?