free estadisticas Saltar al contenido

Conquer All Realms with Your Tribe in Clash of Clans for iPad og iPhone

marzo 28, 2020

clash_of_clans_appstore_ipad "bredde =" 183 "høyde =" 183 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2013/07/clash_of_clans_appstore_ipad.jpg 183w, https://t.ipadizate.es/2013/07/clash_of_clans_appstore_ad 100x100.jpg 100w, https://t.ipadizate.es/2013/07/clash_of_clans_appstore_ipad-150x150.jpg 150w "størrelser =" (maks. Bredde: 183px) 100vw, 183px "/></p>
<p><strong>Strategi, taktikk, kamp, ​​hevn, magi …</strong> alt dette og mye mer er det spillet tilbyr <strong>Clash of Clans</strong> for iPad og iPhone. I dette morsomme online-sanntidsstrategien og konstruksjonsspillet vil du veilede fagene dine i å erobre fiendens riker, bygge en flott by, forberede deres forsvar og planlegge angrep på andre kongeriker. Send troppene dine mot fiendene dine, beseire dem, så blir du kongen av alle klaner. Munter du opp</p><div class=

Clash of Clans, kjemp mot andre stammer og vær den beste.

Mekanikken til Clash of Clans er veldig enkel, høste, angripe og forsvare for å få ressurser, gull og eliksir. Med disse ressursene vil du bygge bygninger og forsvar og opprette tropper for å gjøre stammen din sterkere. Du vil også ha magiske perler for å akselerere prosessene for å bygge din by og opprettelse og forbedring av tropper.

clash_of_clans_appstore_ipad_1

Barbarians, bueskyttere, nisser, tryllekunstnere, drager…. De er noen av karakterene som vil hjelpe deg å erobre kongedømmene til resten av klanene. Magi vil innhylle deg i dette morsomme spillet fra de første minuttene. Du starter med en landsby, men med tålmodighet og bruker en god strategi du vil bygge kraftige slott at de andre ikke vil tørre å angripe.

clash_of_clans_appstore_ipad_2

Spillet til Clash of Clans er utmerket, og tilbyr deg en enkel og effektiv berøringskontroll som du vil gjøre fra første sekund. Veldig fargerik, attraktiv og grafikk av høy kvalitet, ekstremt nøye detaljer og musikk og lydeffekter som ikke kolliderer, vil få deg til å fordype deg i verdenen av Clash of Clans og ikke vil forlate den.

clash_of_clans_appstore_ipad_3

For å spille Clash of Clans trenger du en Internett-tilkobling. Det kan du spille mot alvene eller mot andre spillere de er koblet sammen. Hvis du spiller mot andre spillere, må du betale gull for spillet, men i bytte vil du få bedre premier. Et chattesystem lar deg kommunisere med dem. Vær forsiktig fordi når du ikke er koblet, vil spillet fortsette utviklingen, og de andre stammene vil dra fordel av å angripe deg. Bygg gode forsvar og ikke bli tatt av vakt!

clash_of_clans_appstore_ipad_4

For å spille Clash of Clans trenger du en iPad eller iPhone med minst iOS 4.3, selv om du får mest mulig ut av det visuelle spillet ditt på iPad. I tillegg kan du glede deg over morsomme og vanedannende Clash of Clans helt GRATIS Selv om du vil skaffe edelstener eller noen konstruksjoner for å oppnå målene, må du gå gjennom innkjøpssystemet i appen som spillet tilbyr.

clash_of_clans_appstore_ipad_5

Her har du videoen av iPad-versjonen av Clash of Clans:

Clash of Clans er et vanedannende gratis strategi og konstruksjonsspill som vil få deg til å bruke uendelige og morsomme timer med å planlegge stammens forsvar og angrep på andre stammer for å bli kongenes konge på iPad-en din. Enkelheten i spillkontrollen, muligheten til å spille mot andre tilkoblede spillere og målet om å være den kraftigste stammen, vil holde deg limt til spillet uten at du engang skjønner det. Ikke forsink å laste ned den for å bli den mektigste stammen av alle!

For å laste ned!