Uncategorized

Corning jobber allerede på et Gorilla Glass for å brette telefoner

Vi har snakket om sammenleggbare mobiler flere uker. Disse enhetene er en stor revolusjon i bransjen, selv om ikke alt er gode nyheter. De er ennå ikke testet grundig, så vi er ikke klar over mange av feilene eller problemene som kan oppstå i den daglige bruken. I dag har Corning avslørt en av de viktigste. Ja, vi snakker om selskapet som produserer Gorilla Glassbeskyttelse for de fleste skjermer på markedet. Corning administrerende direktør har avslørt at selskapet allerede har det arbeider for en beskyttelse for disse mobilene, som ikke er klar ennå.

For øyeblikket er det to sammenleggbare mobiler som skiller seg ut over resten. Vi snakker om Galaxy Fold og Mate X. Disse to enhetene ble sett på MWC, selv om det i ingen tilfeller var utenfor et utstillingsvindu. Corning har en teori om dette. Skjermene er ennå ikke sterke nok slik at tusenvis av brukere går gjennom dem.

Det vil være et Gorilla Glass for fleksible skjermer, men ennå ikke

Corning har bekreftet at han jobber med a Gorilla Glass-beskyttelse for fleksible skjermer for eksempel de som er montert av nåværende mobiltelefoner Samsung og Huawei. Selskapet har problemer med å produsere slik beskyttelse, selv om visepresidenten har lagt igjen noen ledetråder og data. Beskyttelse vil være en blanding mellom Gorilla Glass og Willow Glass. Den andre er en teknologi som også eies av Corning.

Sammenslåingen av de to teknologiene vil tillate selskapet å produsere en beskyttelse av bare 0,1 mm, hvilken, den kan bøyes i en radius på 5 mm. Disse siste dataene ser ut til å være gode nok til å bli inkludert i gjeldende brettelefoner. Dessverre vil ikke dette skje.

Han Galaxy Fold vil være i salg 26. april og Huawei Mate X er forventet i juni. Det har Corning bekreftet teknologien vil ikke være klar før brettbare mobiler er en reell løsningSå vi kan vente et år eller to på at dette skal skje. Vi vil se brettelefoner med Corning-beskyttelse, men ikke i år.

Dette etterlater oss med dårlige nyheter, siden de nåværende sammenleggbare mobiler kommer med plastskjermer som vi ikke vet hva de vil holde. Ukjent hvor motstandsdyktige de vil være mot riper, så hvis du planlegger å kjøpe en, anbefaler vi at du behandler den på best mulig måte.

Kilde | Wired

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK