Cortana latterliggjør Siri

Kanskje krigen for personlige stemmeassistenter forblir åpen, men det ser ut til at Microsoft er tydelig, eller i det minste antar det, at programvaren er den beste på markedet. I Redmond må de uansett reklamere for Windows Phone 8.1, og Cortana er en av de største allierte for å få fans.

Hans personlige assistent skiller seg ut for å være nyere og forstå ting bedre, så de viser det i den nye videoen hans der de sammenligner ham med Siri, Apples personlige assistent. I videoen kan vi se en iPhone 5S med Siri aktivert og en Nokia Lumia 635 samarbeider med Cortana.

Brukeren ber begge om å minne ham om at når han snakker med kona, gratulerer henne med jubileet. Bare Nokia kan oppdage hvem kona er, men Siri kommenterer ham at den ikke kan gjøre det.

Så ber han deg om å minne ham på det kjøp blomster fra Caroline men bare Cortana forstår det, fortsetter Siri å si at hun ikke er i stand til det. En gang, når han skal forlate huset, informerer Cortana ham om trafikken i sanntid, og likevel sier Siri ganske enkelt: “Det er virkelig en smarttelefon.” Sannheten er at ideen er veldig original og veldig typisk for at Microsoft latterliggjør sine rivaler.

Hva tenker du om at Microsoft har så mye ego og viser frem Cortana sånn? Vi håper det fungerer så bra som de sier, ellers vil de tilby en veldig annerledes virkelighetsvisjon. Apple har skrytt av Siri en stund, Vil det definitive hoppet treffe neste iPhone 6?