free estadisticas Saltar al contenido

Craking Sands, Races to Death i dette fantastiske iPad-spillet

marzo 26, 2020

Craking Sands er et iPad-spill laget av Polarbit og nykommer i App Store. Jorden er nesten ødelagt, og vi har bare funnet en liten gruppe overlevende. Din frelse avhenger ikke lenger av noe som ikke er relatert til racing. Du må bli med i forskjellige deler og våpen for å tilpasse din egen bil, som i tillegg til å løpe så mye han kan, må være tilstrekkelig bevæpnet til å angripe rivalene dine. Dine kjøreferdigheter vil være nødvendige, men også ditt mål. Craking Sands har en spillestil som er veldig lik den vi allerede har sett i den allerede klassiske Mario Kart, og forbedrer grafikk og kontroller.

Craking Sands, et iPad-spill der ferdigheten bak rattet lar deg overleve i løp til døden

Craking Sands tillater forskjellige spillmodi, den klassiske kampanjemodusen der du må overvinne løpene trinnvis eller bare spille et løp. Enkel karrieremodus vil bare være tilgjengelig når du fullfører kampanjemodus.

Kontrollene er enkle, og selv om opplæringen er fullstendig på engelsk, vil det ikke være vanskelig for deg å finne ut av det. Vipp iPad-en som en styrespak for å kontrollere kartet ditt. For å skyte, hoppe eller trykke på turboen vil du ha tre virtuelle knapper som er veldig godt plassert på skjermen.

Ammunisjonen til din maskinpistol er ikke ubegrenset Heller ikke turboen, for å lade dem, må du samle en serie skjold eller gå over ladeplattformen. Vær veldig forsiktig med å håndtere energien din godt, fordi den vil være den samme for turboen og ammunisjonen.

Alternativene for å tilpasse kartet ditt er veldig store, og du vil ha muligheten til å forbedre og utvikle funksjonene. også du kan legge til fire forskjellige våpen i kjøretøyet og disse kan være angrep, forsvar eller litt kraft for kartet ditt.

Her er Craking Sands-videoen for iPad:

Craking Sands er et veldig morsomt spill for iPad og iPhone. Kanskje kan prisen være høy, men sannheten er at etter å ha prøvd det kan vi si at du har nivåer en stund. Grafikken er god og gameplayet er fantastisk. Det beste av alt er nivået på modifisering og våpen å bruke. Du har også en online modus der du kan laste ned en rivals spøkelsesbil å slå ditt kobber. Vær veldig forsiktig fordi det er løp som du vil tro at du allerede har i lommen, og når du minst venter det, vil et rivaliserende våpen stoppe deg og du vil bli overtent på en dårlig måte. Har du allerede spilt? Hva synes du om Polarbit-spillene?

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!