Uncategorized

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nettopp kunngjort

Juleferien er en av de beste tidene på året å la oss bli båret av vår side. gamerDerfor ønsket vi i dag å fortelle deg om et nytt videospill i en av de sagaene som markerte videospillindustrien litt. Vi snakker om ankomsten av en ny tittel i sagaen Crash Bandicoot.

På PlayStation Experience 2016-konferansen ble den første videoen presentert i tillegg til nye bilder fra Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Denne nye tittelen returnerer den originale trilogien, men med nyanser. Når hjertene til eierne av den første PlayStation har blitt erobret, i 2017 vil vi se ankomsten av denne klassikeren på PlayStation 4.

Det er ikke bare at dette videospillet er forberedt for HD ved å remastere grafikken sin. Spillet er blitt tegnet igjen og opprettet fra bunnen av. Ved å utnytte disse endringene har nye elementer blitt lagt til, en forbedret spillmodus, i tillegg til å legge til et system for automatisk å redde spillet. Personen som har ansvaret for å bringe denne samlingen til vår PS4 vil være Activision.

Så lar vi deg ligge med et galleri der vi kan se noen av bildene av spillet.

Hilsen fra dypet av bytene.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK