free estadisticas Saltar al contenido

Curiosity, en app for de nysgjerrige og elskere av Wikipedia

abril 28, 2020

Hvem annet og hvem mindre, sikkert har flertallet noen gang brukt Wikipedia for å dokumentere seg selv eller bare for å konsultere data av nysgjerrighet. Og det ser ut til at denne andre gruppen er flere enn man kunne forestille seg, spesielt etter å ha kjent til eksistensen av Nysgjerrighet, et program som alltid har Wikipedia-artikler tilgjengelig.

Curiosity-appen er ganske interessant, siden gjør en serie Wikipedia-artikler tilgjengelige for brukeren som kan være av interesse for dem. For å gjøre dette tar det hensyn til hvor du er, tidspunktet på dagen du er i, eller hvis du leser artikler som har lest mye.

Curiosity, en app for Wikipedia-elskere.

Her forteller vi deg mer om Curiosity, en applikasjon utviklet av Tamper som sikkert ikke forlater noen likegyldigeOg det er at App Store er full av applikasjoner av alle slag. La oss dra dit

Sluk din nysgjerrighet med Nysgjerrighet

Utover å henge hjemme og surfe på Wikipedia, Nysgjerrigheten går et skritt videre og kan være veldig nyttig, for eksempel når du turnerer å vite alt som er rundt deg og historien det har. Hvis du er i sentrum av Madrid, vil applikasjonen tilby artikler om hva som er rundt deg, bygninger, torg, karakterer som gjorde noe viktig der …

Curiosity, en app for Wikipedia-elskere.

I tillegg gjennom et kart viser plasseringen og avstanden du er fra visse monumenter, bygninger, torg … Det kan sies at Curiosity-applikasjonen blir en komplett turistguide takket være Wikipedia.

På den annen side har den en fane som viser de mest populære artiklene for øyeblikket, den mest leste. I tillegg Nysgjerrighet tilbyr muligheten til å merke de artiklene du liker mest som favoritter for å kunne lese dem senere, eller hvis du foretrekker det, kan du dele dem med vennene dine.

Curiosity, en app for Wikipedia-elskere.

Last ned Curiosity-appen på din iPhone

The Curiosity-appen Den er tilgjengelig i App Store for € 1,99 for iPhone og har også støtte for Apple Watch. IOS 9 er påkrevd, og selv om grensesnittet ikke er tilpasset iPad-skjermen, kan det også lastes ned på nettbrettet.

Hva syntes du om nysgjerrighet? Likte du dette programmet? Fortell oss din mening i kommentarene!