Dalas Review forlater Twitter

Alle youtubere har en Twitter-konto, men en av mange har bestemt seg for å ta en drastisk beslutning av forskjellige grunner som kan være endelige. Den kjente og kontroversielle youtuberen Dalas Review forlater Twitter.

For alle brukerne som hyppig verden av Youtube, kjenner du kanskje til Dalas Review. Selv om den mest kjente spanske youtuberen er ElRubius Dalas er fremdeles ganske kjent nettopp for noen av kontroversene i nyere tid.

Du trenger ikke gå tilbake lenge for å huske hvordan YouTube stengte YouTube-kanalen sin for brudd på en rekke regler, noe som endelig ikke ble til noe fordi plattformen aktiverte kanalen sin kort tid etter.

Bilde - Dalas Review forlater Twitter

Dalas Review forlater Twitter

Nyheten rundt Dalas gjennomgang Han er ikke nå på YouTube og videoene han lager og laster opp, men på det sosiale nettverket Twitter. Av forskjellige grunner som han har i et brev, har denne unge kanarien tatt beslutningen om lukk kontoen din i det blå fuglenettverket.

Hvordan endre Twitter-passord

En lang uttalelse lagt ut på Twitter-profilen hans informerer brukere om omstendighetene han har opplevd og hva som har ført ham til forlate TwitterDet er ikke kjent om midlertidig eller definitivt, selv om det ser ut til at det siste alternativet er mer mulig.

Tilsynelatende og ifølge Dalas Review, kommer beslutningen om å forlate Twitter fra en refleksjon gjort av den som et resultat av en nylig blokkering av profilen din på det sosiale nettverket på grunn av å ha svart på dårlige måter til en bruker.

Bilde - Dalas Review forlater Twitter

Det faktum er det som får ham til å tenke på om det er verdt å følge eller ikke på Twitter uten å kunne svare “med samme valuta” til brukerne som skjenker ham. krenkende kommentarer. Det er hovedsakelig årsaken til å ta farvel med Twitter.

Derfra begynner han å fortelle en serie hendelser som skjedde i livet hans de siste årene, ikke akkurat hyggelig. La Twitter fordi det er den beste avgjørelsen, selv om vil fortsette å være på Instagram og YouTube.

Når du får tilgang til profilen til Dalas Review på Twitter Kontoen din er fremdeles tilgjengelig, men beskyttet, slik at bare følgere kan få tilgang til dem. Selv om forlate Twitter, Dalas vil fortsette å være online gjennom andre plattformer.

Kan alle Twitter-tweets fjernes med ett klikk?

Tror du Dalas Review forlater Twitter for alltid, eller vil den komme tilbake?