contadores Saltar al contenido

Dawnbringer gir oss månedens beste RPG

Hvis du er lei av å søke spill i App Store For å gi deg tid har du kommet til riktig artikkel. Hos iPadizate har vi funnet et rollespill for vår iPad eller iPhone som gjør at du kan bruke timer foran skjermen på enheten din, for ikke å nevne at du ikke har noen grunn til ikke å dra til stranden! – Du kan alltid henge med på arenaen ved å spille et spill i dette spillet.

Hvis du var ute etter en spill som hekter deg, med plot og god grafikk – for kapasiteten til enhetene våre – vi har funnet den for deg: Dawnbringer, månedens RPG.

dawnbringer

Dawnbringer

Lev en RPG-eventyr Episk i håndflaten din, våk deg inn i Mourngard, et demoninfisert rike. Der du vil oppdage ruinene av en øde verden, utforske de mørkeste fangehullene og beseire – eller ikke – en ufravikelig horde av demoner i dette store fantasyrventyret.

Et forlatt land, en eksilert helt og to brødre i konflikt

Når du er eksilert til Mourngards verden, vingene dine blir omgjort til aske. Du og broren din vet ikke hva du nettopp har blitt utsatt for, og heller ikke de katastrofale hendelsene du skal utløse. Imidlertid kan din ankomst også være et vendepunkt for å redde denne verden.

Du burde møte spørsmålet om Mourngard kan reddesOppdag den skjulte sannheten bak korrupsjonen som ødelegger dette landet som en gang var strålende og fredelig. Du må møte broren din og befri Mourngard fra den demoniske invasjonen. Denne verdens skjebne er i dine hender!

dawnbringer

Hva kan du gjøre i dette spillet?

  • Lev et fantasyeventyr i et åpen verden

  • Beseire demoner i kamp hack’n’slash

  • EN kampanjemodus som vil fange deg

  • Du kan lage våpen for å gjøre livet ditt enklere i den verdenen

  • Redd Mourngards skjebne

Video om Dawnbringer

Vi legger igjen en video som viser mye av potensialet i dette spillet RPG

Last ned Dawnbringer

Last ned dette fantastiske spillet fra App Store.