contadores Saltar al contenido

De 10 beste appene for din nye iPad Pro 9.7 ″

Hvis du leser denne artikkelen, skyldes det at du vil bestille en nye 9,7-tommers iPad Pro, eller tenker du å gjøre det. Den nye Apple-juvelen vil være tilgjengelig for bestilling i Spania fra april, og basisprisen blir € 679. Sjekk her startprisene.

Men før du bestiller eller kjøper iPad Pro, bør du kanskje ta en titt på disse applikasjonene som vil utfylle hverandre perfekt med egenskapene til dette nye og splitter nye nettbrettet.

iPad Pro

I tillegg anbefaler vi at du besøker vår samling av beste produktivitetsapper og dette utvalget av tegne-applikasjoner, ideelt for 9,7 ″ iPad Pro som Apple presenterte på Keynote 21. mars.

Topp 10 apper for den nye 9,7-tommers iPad Pro

Netflix

Den beste videospillplattformen! Det er ingen bedre måte å se favorittseriene dine på nettet!

Twitter

Det er et stort antall sosiale medier for iPad, men en av de som best utnytter multitasking, er Twitter, som støtter Split View og Slide Over. Ideell å kjenne til de siste trendene!

Evernote

Evernote er en ekstremt nyttig produktivitetsapplikasjon for å organisere arrangementer, planlegge oppgaver og mye mer. Sterkt anbefalt!

notability

Den 9,7-tommers iPad Pro kom med full kompatibilitet med Apple Pencil, så det ville være interessant å kjøpe og laste ned den beste iOS-tegne-appen: Notability.

Google Kart

Har du gått deg vill? Bruk Google Maps! Den beste kartprogrammet for iOS.

Kjøkkenhistorier

Hvis du liker å lage mat og oppdage gastronomien i andre land, vil Kitchen Stories fortrolle deg! En oppskriftsapp med et sublimt design som er full av elegante videoer som du kan lære å lage mat på alle slags retter.

Youtube

Hva med YouTube? Den beste appen for å spille av videoer på nettet!

Video Explorer

Video Explorer er et nettlesingsapplikasjon som også er beregnet for videospilling, siden den er i stand til å støtte nesten alle formater, inkludert flashformatet.

Pixelmator

Pixelmator er sannsynligvis den beste iOS-redigeringsappen. Et verktøy med et stort antall retusjeringsfunksjoner for dine bilder og bilder.

Messenger for WhatsApp

Ja, du kan bruke og installere WhatsApp på iPad. Men det er et enda enda enklere alternativ: Messenger-applikasjonen for WhatsApp.

Vi har lagt igjen så interessante applikasjoner som Google Chrome, Spotify, Pages, Microsoft Word, VLC, Skype eller Firefox, men vi har prøvd å inkludere veldig varierte apper for å dekke alle kategorier: produktivitet, videospilling, fotoredigering, kunstnerisk tegning, direktemeldinger , sosiale nettverk… Hva er favorittappen din? Hvilke apper vil du anbefale til iPad Pro-brukere?