contadores Skip to content

De 10 beste iOS-spillene fra 2018 for iPhone og iPad

Vi går inn i den endelige strekningen i år 2018, og som vanlig er det på tide å ta lager. I dag skal vi gjennomgå hvilke som har vært topp 10 iOS-spill for iPhone og iPad som har blitt lansert gjennom hele 2018.

Vi har inkludert en liste med alle slags spill: strategi, RPG, FPS, biler, grafiske eventyr, plattformer … Vi er sikre på at du vil finne en juvel som du ikke kjente blant disse spillene for iPhone og iPad!

Uten ytterligere forsinkelse starter vi med utvalget av de beste spillene fra 2018. Last ned!

Det kan interessere deg | Dette er alle Nintendo-spill som er tilgjengelige for iOS

Topp 10 spill på App Store i 2018

Altos Odyssey

Vi begynner sterke, veldig sterke. Med et av de beste spillene ikke bare året, men historien til App Store. Altos Odyssey danner den andre delen av en saga som begynte med Altos eventyr, og det er en tittel uendelig løper der du må utføre stunts, unnvike hindringer og samle mynter mens du snowboard i alle slags forskjellige scenarier. Fremheve? Den fantastiske minimalistiske grafikken og enkle tap & play-spill.

Asfalt 9: Legends

Elsker av hastighet? Vi anbefaler at du liker det beste bilkjøringsspillet i iOS App Store for iPhone og iPad. Den niende delen av Asfalt gir oss en spennende tittel der du kan våge å bli en legende i historiemodus. Ha 70 kretsløp, 60 sesonger, 800 løp og mer enn 50 sportsbiler.

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Gå inn i den magiske verdenen til Hogwarts med et spill som vil gi deg muligheten til å tilpasse din egen karakter og ta avgjørelser som direkte vil påvirke historien. Et grafisk eventyr som vil oppmuntre deg til å oppdage alle hemmelighetene til Hogwarts Castle.

The Sims Mobile

Hvis du liker roligere spill, uten fiender eller stress, er spillet The Sims Mobile. Denne utbetalingen har et høyt sosialt innhold som den tilbyr et online flerspillersystem som du kan møte andre spillere og simmene deres med. Den har mye mer tilpasning enn tidligere versjoner, og selv om progresjonssystemet er noe tregt, er det veldig underholdende å lage ditt eget luksushus.

Dragon Ball Legends

Sannheten er at det er mange kampspill som fortjente å tjene denne posisjonen blant de beste i 2018, men Dragon Ball Legends har den spesielle karismaen som vil få deg til å spille og spille nonstop. Det vil tillate deg å spille i sanntids PvP-kamper mot andre spillere, kontroller favorittkarakterene dine i sagaen og nyt som barn 3D-animasjonsgrafikken.

Det kan interessere deg | De 7 mest vanedannende iOS-spillene for iPhone og iPad (2018)

Dandara

Hvis du har lest noen av kompileringene mine av iOS-spill, vil du helt sikkert vite at jeg elsker retro-plattformspill, og Dandara er utvilsomt et av dem. Kontrollene er ikke ideelle, men det er det veldig godt tilpasset mobilplattformene til iOS og Android. Et 2D-spill der du må trosse tyngdekraften ved å hoppe mellom vegger og tak, unnvike hindringer og møte endelige sjefer.

Shadowgun Legends

Shadowgun Legends er et FPS-spill i stil med titler som Destiny. Ha en samarbeidsvillig, konkurransedyktig flerspillermodus og en kampanjemodus. Mer enn 600 våpen å velge mellom, hektiske kamper og en verden full av andre spillere de kan dele spennende oppdrag med. Å … og det er gratis!

Fredag ​​den 13.: Killer Puzzle

Fredag ​​den 13.: Killer Puzzle er et strategispill der du må tenke nøye gjennom hver eneste av bevegelsene dine å oppnå drap på ofrene dine uten å bli tatt til fange av politiet. Rull tegneseriegrafikk, enkelt spill, klistremerker for iMessage og mer enn 100 nivåer tilgjengelig. Et fryktelig morsomt spill!

fortnite

Selv til tross for at du krysset det for mye mainstream, Vi kunne ikke gå glipp av listen vår den største suksessen i iOS App Store i 2018. Selvfølgelig er dette Fortnite, den mest anerkjente Battle Royale for øyeblikket. For alle de som bor på en annen planet og ikke er kjent med dette spillet en åpen verden FPS og overlevelse hvor du må eliminere resten av spillerne for å utrope deg som vinner.

Firenze

Vi avslutter listen over spill for iPhone og iPad med stil. Firenze er et helt annet spill fra alt du tidligere har spilt. Denne tittelen fra skaperen av Monument Valley forteller oss en vakker og overveldende historie om en ung kvinne og hennes første kjærlighetsforhold. Sterkt anbefalt!