De 10 viktige punktene i den nye iPad Pro

I går hadde vi et Apple-arrangement, og det var ikke en hovednote, presenterte Tim Cook og teamet hans den største designendringen iPad noen gang har gjennomgått. Den nye iPad Pro kommer med store nyvinninger som representerer en endring for alltid i Apple-nettbrettet.

Akkurat som i fjor med iPhone X, debuterer nye iPad Pro et design som vil være fremtiden til iPad-serien de kommende årene. Dette er nøkkelpunktene i den nye iPad Pro.

De 10 viktigste nyhetene om den nye iPad Pro

La oss oppsummere de beste funksjonene i den nye iPad Pro i 10 viktige punkter.

Skjerm til kantene

Helt sikkert høydepunktet endringen av den nye iPad som i tillegg kondisjonerer mange av nyhetene. Den nye iPad Pro er tilgjengelig i to skjermstørrelser, 11 og 12,9 tommer, som strekker seg nesten til kantene på enheten.

Takket være dette oppnår vi det på samme plass vokser skjermen fra 10,5 til 11 inches. I tillegg gjør tykkelsen på nye iPad Pro den lettere enn forrige generasjon.

Flytende netthinnevisning

Apple ga ut Flytende netthinneteknologi på iPhone XR, og nå kommer den til nye iPad Pro. I tillegg må vi legge til ProMotion-teknologien, som gjør at svaret blir øyeblikkelig. Pixeltettheten forblir intakt ved 264 dpi.

Uten Hjem-knapp

En direkte årsak til grenseløs design er fjerne startknappen. IPad vedtar bevegelsene som er utgitt med iPhone X for en mer homogen navigering på alle enheter. Når du har blitt vant til bevegelser, vil du absolutt ikke gå tilbake.

Face ID

Hvis det ikke er noen Hjem-knapp, kan det heller ikke være noen Touch ID. Apple er sterkt opptatt av Face ID og den nye iPad-en har en forbedret versjon av ansiktsgjenkjenningsteknologien. På den nye iPad Pro fungerer Face ID i alle retninger. Det har ikke noe å si om iPad er i liggende modus eller omvendt, den vil kjenne igjen ansiktet ditt.

Det kan interessere deg | Last ned nå de nye iPad Pro bakgrunnsbildene som ble presentert i går

A12X Bionic

Brikken raskest og kraftigste på mobilmarkedet Det kommer med forbedringer av den nye iPad Pro. IPadene har alltid hatt en kraftigere prosessor, og A12 X Bionic, som også inneholder Neural Engine-brikken, er i stand til 5 milliarder operasjoner per sekund.

Denne kraften er større enn det for 92% av datamaskinene på markedet i følge data fra Apple selv. En demonstrasjon av denne kraften er at den er i stand til å kjøre profesjonelle apper som Adobe Photoshop CC uten å banke.

Ny Apple blyant

Den nye iPad kommer med en ny Apple blyant eksklusiv for denne modellen. Apple-blyanten 2 ser ikke ut til å ha blitt bedre internt, men der det er nyheter, er design og måte å laste på.

Nå er Apple blyanten den er flat på den ene siden og lader trådløst ved magnetisk å feste seg på kanten av iPad Pro. Den er også fullstendig tilpassbar og inkluderer noen bevegelser.

Ny smart tastaturfolio

Det er lite sagt om det nye iPad Pro-tastaturet. Etter to generasjoner uten endring, tastaturet endres radikalt, både i sin form og på den måten den kobles til iPad.

Det nye Smart Keyboard Folio festes magnetisk på baksiden av iPad Pro for å beskytte den. Overfør data og motta strøm via den nye Smart Connector uten lading. Nå har den også to synsvinkler.

USB-C

En annen av de viktigste nyhetene som har nådd iPad. For første gang i Apples historie bruker en iOS-enhet en standardkontakt **, i dette tilfellet USB-C.

Denne kontakten gjør det mye enklere å koble kameraer eller tilbehør til den nye iPad og det gir oss muligheten til å lade enheter som iPhone gjennom den.

1 TB kapasitet

Den nye iPad Pro er den høyeste kapasiteten iOS-enhet i Apples historie. Ja, det er veldig dyrt, men du vil ha god kapasitet til alt du kan tenke på. I tillegg inkluderer denne modellen 6 GB RAM.

18W lader

Endelig inkluderer iPad Pro en mye raskere lader enn den forrige, vi har gått fra 12W til 18W. På denne måten vil ladetiden reduseres betraktelig. Apple inkluderer laderen i esken, noe som ikke skjer på iPhone XS eller XR.

Så langt har vår gjennomgang av de mest fremragende funksjonene i den nye iPad Pro, det største spranget siden den opprinnelige iPad.

Spor | iPhone-hacks