contadores Skip to content

De 3 store skuffelsene til nye iPad Pro fra 2018, hva mangler å være perfekte?

I dag har Apple introdusert sine to nye iPad Pro med 11-tommers og 12-tommers LCD-skjerm. De har mange interessante nyheter, og selv om vi må si at vi er strålende fornøyd med design og maskinvare, er det noen små detaljer som ville gjort at vi likte nettbrettet enda mer.

Interessant nok har ikke prisen for iPad Pro denne gangen virket noen stor ulempe for oss. 64 GB-modellen til den 11-tommers iPad Pro koster 879 euro, en pris som ikke er så ille å være den beste nettbrettet på markedet.

Det kan interessere deg | Dette er den nye Apple Pencil 2 med minimalistisk design og trådløs lading

Apples nye nettbrett har ikke et trådløst ladesystem

Apple har byttet ut USB Lightning-porten på sine neste gen-nettbrett med en USB-C-port, et etterlengtet trekk fra brukere. Men dessverre epleselskapet har ikke tilbudt et trådløst ladesystem på sine to iPad Pro-versjoner 2018 akkurat som det gjorde med iPhone X, iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max.

2018 iPad Pro er kun tilgjengelig i sølv og plassgrå

En annen ting som har skuffet oss med iPad Pro er at den bare kommer i to farger: sølv og plassgrå. Det kan virke som en liten detalj uten betydning, men det må tas med i betraktningen at det er en enhet du vil se dag etter dag i ditt hjem, og ta hensyn til det store utvalget av farger som er tilgjengelige på iPhone XRDet hadde ikke vært en dårlig idé å tilby et annet alternativ som gull, rosa gull, blått og til og med korall iPad Pro.

De flate kantene kan være litt ubehagelige

Apple har introdusert to iPad Pro-er med en skjerm som har avrundede hjørner … men kantene på enheten er praktisk talt flate. Selv om denne gangen vil det avhenge av størrelsen på hver bruker sine hender og hardheten på huden deres. Vi har tydeligvis ikke testet nettbrettet ennå, men så langt har de avrundede kantene på Apple iPads alltid vært veldig komfortable og ergonomiske. Vi vet ikke hvorfor denne designbeslutningen ble tatt, kanskje for å tilby et mye mer kompakt produkt som gir færre problemer over tid.

Vi kan legge mange flere ulemper til listen, for eksempel LCD-skjermen som det ville være mye mer spektakulært med OLED-paneler. Men tiden var ennå ikke. Eller, for eksempel, det er også litt vanskelig bakkameraet har en støt. I alle fall er sannheten at til tross for disse små detaljene, har den nye Apple iPad Pro fortryllet oss. Og du?