De 4 beste gratismobilene for under 159 euro

Det er så mye variasjon og kvalitet at det mange ganger er vanskelig å velge smarttelefon. Design, strøm, minne, kamera, operativsystem og selvfølgelig pris De er faktorer du må ta hensyn til, og at de mange ganger kan overgå oss på grunn av overflødige data.

Derfor tilbyr vi deg i dag et forhold til de fire beste smarttelefonene som du kan finne gratis for mindre enn 159 euro.

Motorola Moto G

Bilde - De 4 beste gratismobiler for mindre enn 159 euro

Vi starter med det dyreste på listen, men sannheten er at det er en flott terminal. Det handler om Motorola Moto G, tilgjengelig av 159 euro Den har en skjerm 4,5 tommer og et kamera 5 megapiksler. Med en vekt på 143 gram og en firekjerners Snapdragon 400-prosessor kan du få denne Android-smarttelefonen i to versjoner, fra 8 eller 16 gigabyte minne. Hvis du vil ha 16 GB, vil det selvfølgelig koste deg litt mer, 189 euro.

Nokia Lumia 630

Bilde - De 4 beste gratismobiler for mindre enn 159 euro

Du kan få denne gratis Windows Phone for bare 149 euro. Han Nokia Lumia 630 av 4,5 tommer har et kamera 5 megapiksler. Selvfølgelig ingenting av selfiene, siden det ikke har et frontkamera. Den veier bare 134 gram og har en firekjerners Snapdragon 400-prosessor. Hvis du har prøvd en Windows Phone før, og du liker hvordan de fungerer, er dette et flott alternativ.

ZTE Blade V

Bilde - De 4 beste gratismobiler for mindre enn 159 euro

Vi fortsetter å falle i pris. Fordi det ZTE V du kan finne den ved 149 euro gratis, men Yoigo tilbyr det for 120. På 130 gram har ZTE Blade V en quad-core Qualcomm 1,2 GHz prosessor og en skjerm på 4 tommer og et kamera 5 megapiksler. Denne har riktignok et frontkamera for videosamtaler og selfies, men på den annen side har den bare det 4 gigabyte internminne.

Motorola Moto E

Bilde - De 4 beste gratismobiler for mindre enn 159 euro

Og for bare 119 euro, kan du ta gratis a Motorola Moto E 4,3 tommer med kamera 5 megapiksler. Her har vi ikke noe frontkamera og bare 4 gigabyte internminne, som til slutt er to nyttige (selv om du alltid kan bruke et MicroSD-kort for å øke kapasiteten. Med 1 gigabyte RAM og en 1,2 GHz dual-core Snapdragon 200-prosessor er den den billigste og mest grunnleggende.