De 4 beste smarttelefonene for øyeblikket

Selskap etter selskap har lansert sine flaggskip-smarttelefoner de siste månedene. Vi er i et øyeblikk med liten innovasjon i virkeligheten, men med veldig konkurransedyktige smarttelefoner.

Neste vi viser deg 4 beste smarttelefoner for øyeblikket.

Samsung forblir i det minste en referanse i Android-verdenen. Den nye Samsung Galaxy S5 er en smarttelefon som kommer til kort selv om det har gått langt under innovasjon med hensyn til forgjengeren og konkurransen.

Galaxy S5 har en kraftig Qualcomm Snapdragon 801-prosessor, 2 GB RAM, en Super AMOLED-skjerm med Full HD-oppløsning, et 16 megapiksler kamera, blant andre. Den er også motstandsdyktig mot vann og støv.

Den beste: -My veldig kraftig prosessor-Vann- og støvbestandigVerst: -Kameraet er ikke det beste. Designet er fremdeles plast

Image - De 4 beste smarttelefonene for øyeblikket

Koreanerne har overrasket med den nye HTC One M8. En designer-smarttelefon som har vært veldig på nivå med forhold til forgjengeren. HTCs resultater krevde å lansere en smarttelefon som denne.

HTC One M8 har Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB RAM, Full HD-skjerm, 4-megapikslers ultrapikselkamera og 5-megapiksel foran kamera.

Den beste: -Aluminium design-Stort dobbeltkamera og ultrapixelVerst: -Ikke motstandsdyktig mot vann og støv

Image - De 4 beste smarttelefonene for øyeblikket

Sony har fulgt linjen til forrige Xperia Z med den nye Sony Xperia Z2. Det er en smarttelefon som har brakt liten innovasjon sammenlignet med forgjengerne, men det teknisk sett er det flott.

Sony Xperia Z2 har en Qualcomm Snapdragon 801-prosessor og 3Gb RAM-minne, et 20,7 megapikselkamera og en Full HD-skjerm.

Den beste: -20,7 megapiksler kamera – Støv og vannmotstandVerst: -Designet forblir foreldet til tross for at det er i aluminium og glass

Image - De 4 beste smarttelefonene for øyeblikket

Dette nye merket har lansert en smarttelefon, men det var nok. Deres suksess kan være virkelig utrolig på grunn av forventningen som er skapt og uslåelig smarttelefonpris.

OnePlus One har en Qualcomm Snapdragon 801-prosessor, 3Gb RAM-minne, 5,5-tommers skjerm med Full HD-oppløsning, 13 megapiksler kamera, blant andre.

Den beste: -Pris fra 269 euro-Veldig kraftig prosessorVerst: -Mangelbestandighet mot vann og støv Ukjent merke

Image - De 4 beste smarttelefonene for øyeblikket

Og for deg, hva er den beste smarttelefonen for øyeblikket?