De 4 funksjonene som Android N har stjålet fra iOS 9

For bare noen timer siden, Google har gitt ut sin første forhåndsvisning av Android N, den neste oppdateringen til operativsystemet til enhetene sine, slik at brukere kan ta en titt og prøve ut de nye funksjonene i forkant av Googles utviklerkonferanse.

I denne forhåndsvisningsversjonen av Android N har vi funnet mange virkelig like funksjoner, for ikke å si identisk, de som er av iOS 9. Fullstort plagiering.

Android N og iOS 9 (4)

I tillegg, som Apple, Google vil også lansere et offentlig betaprogram for forbrukere snart. Nedenfor viser vi deg funksjonene som Android N har stjålet fra iOS.

Funksjonene som Android N har plagiert fra iOS 9

Etter mange års arbeid med å utvikle multitasking-funksjonalitet, gjorde Apple endelig delt skjerm og overlappende videoer tilgjengelig for brukere takket være Slide Over, Split View og Picture-in-Picture. Google må ha likt disse funksjonene mye, for nå, Med Android N når multitasking smarttelefoner og nettbrett.

1. Del visning

Split View-funksjonen i Android N fungerer praktisk talt den samme som i iOS 9, selv om det i Android er mulig å åpne apper i begge deler (høyre og venstre) og Lar multitasking opp og ned i portrettmodus (med enheten vertikalt). Endelig vil den også være tilgjengelig på smarttelefoner som er kompatible med Android N. Det må erkjenes at Google kanskje har kopiert denne funksjonen, men har forbedret den betraktelig. Vil vi se disse endringene i iOS 10?

iOS 9

Android N og iOS 9

Android N

Android N og iOS 9

Relatert | Slik aktiverer du multitasking i iOS 9

2. Bilde-i-bilde

Selvfølgelig kunne ikke funksjonen mangle Bilde-i-bilde på Android TV Etter ankomsten av multitasking i Android N. Med PiP vil brukere kunne glede seg over videoene i superposisjon, til å utføre andre handlinger i andre apper mens de spiller innhold.

iOS 9

Android N og iOS 9

Android TV

Android N og iOS 9

3. Rask respons

I forhåndsvisningen av Android N OS har vi også funnet en funksjonalitet som hørtes ganske mye ut for oss: raskt svar fra varsler, en funksjon som har fungert fantastisk lenge i iOS Notifications Center. Takket være den raske responsen, kan en melding besvares ved å samhandle direkte med varselet mottatt.

iOS 9

Rask svar i iOS 9

Android N

Android N og iOS 9 (3)

4. Night Shift

Ja, venner, Android N vil også ha sin egen Night Shift. Det vil bli kalt Nattmodus, denne funksjonen var allerede tilgjengelig på Android M, men nådde ikke Marshmallow. Dette alternativet lar brukerne bruke et mørkere tema i lysere områder og kan aktiveres automatisk gjennom sted og tid på døgnet, akkurat som i iOS 9.3.

iOS 9

Nattskift

Android N

Android N og iOS 9

Mer om iPadizate | 10 Android-funksjoner Apple bør ha med i iOS 10

Android N har presentert andre veldig interessante funksjoner i sin forhåndsvisning av OS, kjenner dens egenskaper med Andro4all-kollegene. Hvilken funksjonalitet av Android N likte du mest?

Alt om Android N på video

Deretter legger vi deg igjen med en video med all informasjonen og alle nyhetene fra Android N-forhåndsvisning beta. Ikke glem å abonnere!

Apple har selvfølgelig også introdusert funksjoner på iOS som har vært tilgjengelig på Android i årevis (forhåndsvisning av videoapper i App Store, for å nevne et eksempel). Å dele gode funksjoner og ideer er ganske enkelt en del av utviklingen av teknologi og programvare på mobile enheterDet som virkelig betyr noe er hvordan funksjonene kompletterer operativsystemet. Hvem vinner kampen? Det kommer an på deg.