contadores Saltar al contenido

De 5 beste appene for å kontrollere pengene dine

Å styre personlig økonomi kan være veldig komplisert. Og mye mer nå som vi er på sommerferie, ved mange anledninger lurer du på … “Hvor har alle pengene gått?” …

Av denne nøyaktige grunnen har vi søkt i App Store etter de beste applikasjonene for å styre økonomien din. Takket være dem kan du definere økonomiske mål, oppdage triks for å spare, gjøre justeringer i overvåkingen av pengene dine, etc.

Sporing-utgifter-på-iOS

De beste appene for å administrere pengene dine!

Nivåpenger

En gratis og sikker applikasjon som lar deg forstå økonomien din omfattende, og tilbyr ganske praktiske verktøy for å lage spådommer, foreta overføringer og sammenligne historien din.

Spendee

Spendee hjelper deg med å optimalisere økonomien. Det gir brukere tilgang til infografikk med veldig nyttig statistikk over økonomien din. Med Spendee kan du dele kontoer med venner, familie og venner. En utmerket app for ferieturene dine.

PocketGuard

PocketGuard gir en enkel og grei løsning for å kontrollere og administrere pengene dine. Overvåk økonomien din, vis saldo på bankkontodataene og bruk 128-bit SSL-kryptering for å holde personvernet ditt intakt.

HomeBudget

HomeBudget er en av de mest komplette applikasjonene for pengeplanlegging i App Store. Funksjonene inkluderer kostnadsovervåking, kontosaldo, dataanalyse … Og alt dette med veldig godt designet grafikk og infografikk.

Mint

Mint er et gratis program som hjelper deg å spare penger komfortabelt og effektivt. Det gir deg muligheten til å ha alle kontoene dine ett sted, legge til påminnelser og lese tips og råd for å redusere utgifter.

Spor | PhoneArena