contadores Saltar al contenido

De 5 beste appene for å mikse musikken din og lage temaer på iPhone og iPad

Hvis du liker å ta dine første skritt i musikkens verden og lage dine egne temaer og musikalske mikser, kan du ikke gå glipp av en god applikasjon på iPhone eller iPad. For tiden i App Store er det flere applikasjoner som tjener til å lage musikalske mikser Og nedenfor gir vi deg fem av de beste.

Disse DJ-appene for iPhone og iPad lar deg slippe kreativiteten løs, bland favorittlåtene dine og lage unike temaer. I denne typen iOS-applikasjoner har det alltid vært foran sine konkurrenter, hovedsakelig takket være to faktorer, latenstid og utviklerstøtte.

De beste DJ-applikasjonene for iPhone og iPad.

Bli en DJ med de beste appene for iPhone og iPad!

Djay 2 / Djay Pro

Dette er sannsynligvis den beste og mest populære appen blant DJ-er som bruker iOS-enheter for å mikse sporene sine. Djay 2 integreres sømløst med iTunes og Spotify, den har en Klassisk to-etasjers oppsett, utjevnere for hvert dekk og forskjellige lydeffekter, noen tilgjengelige for kjøp i appen.

Men hvis du er ute etter en enda bedre opplevelse, er søknaden din Djay Pro. Det er den forbedrede versjonen av applikasjonen som bare er kompatibel med iPad Pro, lar deg mikse opp til fire sanger og to 4K-videoer samtidig.

Traktor

Traktor er en av de mest populære løsningene for iOS, Mac og Windows. Denne applikasjonen utvider opplevelsen til Apple mobile enheter og er perfekt hvis du allerede bruker skrivebordsversjonen. Den har alle lydeffektene til skrivebordsversjonen, men den er begrenset til maksimalt to sanger i stedet for fire, og det tillater bare å laste inn sanger fra iTunes.

Cross DJ

Cross DJ er et veldig enkelt program for å lage dine egne blandinger fra iOS-enheten din. Den har to bord, ett på hver side av skjermen, og en utjevner i det sentrale området, den har Soundcloud-integrasjon, og du kan velge mellom gratis eller betalt versjon.

Serato Pyro

Et annet av de mest populære programmene blant profesjonelle DJ-er er Serato Pyro, og det er også tilgjengelig som applikasjon for iPhone og iPad. Serato Pyro tilbyr en annen tilnærming til stasjonær programvare, ble utgitt på App Store i februar 2016 og lar deg automatisk mikse sanger gjennom en kombinasjon av forskjellige teknikker. Denne applikasjonen lar deg bruke hvilken som helst sang fra iTunes eller Spotify-biblioteket.

pacemaker

Hvis det du leter etter er en DJ-applikasjon noe mer sammensatt enn den forrige, kan Pacemaker være det ideelle alternativet. Som Serato Pyro, Pacemaker lar deg mikse automatisk valgte sanger fra både iTunes og Spotify, men den har også en trebåndsutjevner. Hvis du også får Pro-versjonen, vil du ha flere lydeffekter å bruke på miksene dine.

Dette utvalget av DJ-apper for iPhone og iPad Det ble laget av gutta på PhoneArena. Vi vet at i App Store er det flere alternativer å velge mellom, men vi tror at disse er blant de mest komplette du kan finne.

Likevel, hvis du tror at noen app har blitt utelatt og bør være en del av denne listen, ikke nøl med å fortelle oss hvilken som er den beste DJ-appen for iOS i kommentarfeltene. Vi elsker å høre din mening!