contadores Saltar al contenido

De 5 beste appene for å skanne dokumenter med din iPhone og iPad

Ta farvel med papir med disse fantastiske iOS-appene! Har du noen gang ønsket å skanne et dokument og ikke hatt skanneren for hånden? I dag anbefaler vi deg de beste programmene for å skanne dokumenter med iOS-enheten din.

IPhone-kameraet er i stand til å ta flotte bilder, men mange er ikke klar over at det også kan vise seg å være det en flott dokumentskanner. Så med iPhone 6, 6s eller med den nye iPhone SE kan vi være mye mer produktive i jobbene våre.

maxresdefault

Neste gang du er i et møte, må du bare gjøre det ta ut din iPhone og ta skjermbilder av dokumenter på bordet for å skanne dem. På denne måten kan du overføre dokumentene til neste kollega, teknologi gjør at vi lever i en bedre verden!

Relatert | De beste iPad-appene for bedriftsledelse

De beste appene for å skanne dokumenter med iPhone og iPad

Evernote

Evernote-appen lar brukere ta skjermbilder og organisere bilder. Den tilbyr også en widget for varslingssenteret for å få tilgang til funksjonene mye raskere. For å skanne et dokument med Evernote, klikk på “Bilder” -knappen eller klikk på kameraknappen i merknadene dine.

skannes

Den skannbare appen er i stand til å skanne alle bilder, og i tillegg utføre alle slags redigeringsinnslag. Selvfølgelig tilbyr det også noen dokumenteksportalternativer. En app veldig enkel å bruke og spesielt dedikert til bildeskanning.

Adobe fill & sign

Adobe Fill & Sign er ikke bare et nyttig program for å skanne bilder, men det er også et verktøy som lar oss gjøre det signere dokumenter. Filimport, legge inn tekst i skjemafelt, eksport i skylagringsapper … En veldig komplett app!

Kontorlinser

Mange av brukerne som trenger å skanne dokumenter regelmessig, bruker OneNote- og Microsoft Office-applikasjoner for å jobbe med prosjektene sine. For dem er det mest anbefalte alternativet Office Lens. Denne applikasjonen er jevn kunne forbedre kvaliteten på bildene for å lette lesing av dokumentene.

Scanner Pro 7

Når du bruker skannerfunksjonene med kameraet i Scanner Pro 7 (fra Readdle) dokumentkanter oppdages automatisk (så lenge det er en viss kontrast mellom papiret og bakgrunnen), har det fileksport i skylagringsapper og mange andre tilleggsfunksjoner.

Mer om iPadizate | 10 produktivitetsapper for iPad Pro

Dette er bare noen av applikasjonene som vi vurderer best når det kommer til skanne dokumenter på iPhone og iPad. App Store er imidlertid full av lignende apper. Hvilken er din favoritt? Hvilken skanner-app kan ikke gå glipp av på Apple-enheten din?