contadores Saltar al contenido

De 5 beste appene for iPad Pro der du ikke trenger Apple-blyanten

Begge modellene av iPad Pro, 9,7 og 12,9-tommers, er de eneste kompatible med Apple Pencil, og det er mange applikasjoner du kan få mer ut av med pekepennen. Men, alle liker ikke Apple Pencil og foretrekker å bruke iPad Pro på den mest tradisjonelle måten.

Hvis dette er tilfelle, bør du vite at det også er det ganske mange apper for iPad Pro der du ikke trenger Apple-blyanten, og i dag gir vi deg et lite utvalg med fem av de beste du kan finne på App Store. I tillegg kan du se en liten forhåndsvisning av hver og en av dem takket være videoen laget av gutta fra 9to5Mac.

best-apps-ipad-pro-without-apple-pencil-2

Så la oss ikke surre lenger, og la oss se hva disse fem applikasjoner som du kan bruke på iPad Pro uten å bruke Apple Pencil. Her går vi!

Applikasjoner for iPad Pro som ikke krever Apple Pencil

Ulysses

Ulysses er et skriveapplikasjon som ligner veldig på de du kan finne på datamaskinen, som tilbyr det mest komplette miljøet for skriving fra iOS-enheten din. Hvis du skriver regelmessig med iPad Pro, er dette et av de beste alternativene du kan finne i App Store, selv om det har et negativt poeng og det er prisen: 24,99 €, selv om du bruker den ofte er det verdt investeringen.

Tweetbot 4

En av de mest populære Twitter-sjefene blant brukere og som mange bruker som hovedapplikasjon, selv før den offisielle av det sosiale nettverket. Den har mange verktøy for å administrere Twitter-profilen din og det gjør det mulig å endre aktivitetspanelet for en annen som statistikk, likes osv.

2do

En av de beste oppgavebehandlerne du kan finne for iOS-enheter, og hvordan det kan være ellers er også kompatibel med iPad Pro. Organiser din daglige dag og ikke glem å gjøre noe takket være lister og grupper som du kan opprette i 2Do.

Garasjeband

Applikasjon utviklet av Apple som gjør din iOS-enhet til forskjellige berøringsinstrumenter som du kan lage din egen musikk med. Du kan også koble en gitar eller elektrisk bass til enheten og spille med forsterkere og pedal. GarageBand er gratis for nye enheter, men hvis du har en eldre enhet, er prisen i App Store € 4,99.

ferrite

Denne appen kombinerer sømløst bruken av iOS Notes-appen med allsidigheten til et multitrack-redigeringsstudio. I tillegg har den mange verktøy og effekter som gjør Ferrite en av de beste innspillingsstudioappene for iPad Pro.

Dette er bare noen av de beste iPad Pro-appene du ikke trenger Apple Pencil i, men det er mange flere. Derfor inviterer vi deg til å fortelle oss i kommentarer som er den beste applikasjonen du ikke trenger Apple-pennen for.