De 5 beste iPhone 5, 6 og 6 Plus-appene å stå på ski denne vinteren

Liker du snowboard? Reiser du hvert år til Andorra eller Pyreneene for å gå på ski? Hva nå skisesongen er i ferd med å starte med den forestående vinteren, er det interessant at alle de atletene (amatører eller profesjonelle) av snowboard, ski eller snøscooter installer noen apper relatert til temaet på iOS-enhetene dine.

Vi har samlet en liste over 5 av de beste appene for snøelskere. Skal du savne dem? Vi håper at de er nyttige for deg å kjenne bakkenes tilstand, åpningen av skianleggene, oppdage festplasser og restauranter og mye mer informasjon.

snow-ski-apps-2

Husk at som alltid, folkens, at du kan anbefale oss dine favoritt iPhone-applikasjoner relatert til denne kategorien fra kommentarfeltet, like under denne artikkelen.

De 5 beste appene for iPhone 5, 6 og 6 Plus å gå på ski i vinter

Snowcheck

Denne flotte applikasjonen lar oss få tilgang til all informasjonen om skisesongen som kart over alle stasjoner, antall tilgjengelige spor og tjenestene som tilbys av hver av dem. Ideell å vite snøforholdene og detaljert værmelding for ski; temperatur, vind, sannsynlighet for snø, kvalitet på det samme fallet på fjellet …

Alpify

Alle vet at det er veldig enkelt å ha ulykker når man snowboard eller går på ski, og med Alpify vil vi kunne kontakte nødetatene i området. Han er i stand til det lagre rutene våre for å sende dem om nødvendig, og bruk geolokalisering av iPhone-en slik at det nøyaktige punktet ditt blir kjent. Dette er Alpify, en av få apper som vi håper du aldri trenger å bruke. Forsiktig skiløpervenn!

Pyreneene 2.0

En av de mest etterspurte destinasjonene for fjellklatrere, skiløpere og snø elskere er Pyreneene, og det er grunnen til at fra iPadizate ikke kunne vi forlate denne applikasjonen fra listen som lar oss konsultere de beste rutene, samle alle territoriene i Pyreneene og vis oss all informasjonen på aktiviteter, kafeer, butikker, restauranter, overnatting osv. EN må ha!

Skikart

snow-ski-apps-3

En enkel app for iPhone (selv om den også er kompatibel med Apple iPads) som viser oss mange skikart fra hele verden, Det perfekte selskapet for skisesongen!

SNOCRU

Endelig tilbyr SNOCRU oss muligheten for ta kontakt med andre skiløpere rundt om i verden takket være en slags sosialt nettverkssystem designet slik at vi kan kjenne til alle interessante steder, butikker, restauranter og til og med feststeder. Det er en fantastisk app og anbefales på det sterkeste for yngre skiløpere.

Lengre…

Og hvis du ikke skal klare å gå på ski i år, tilbyr vi deg noen simuleringsspill veldig interessant relatert til sportens verden på snø:

Fersk spor Snowboarding

Snowboardfest

Ski Safari

Topp Ski Racing 2014

Dine anbefalinger

Så langt har vi samlet de beste iPhone-appene for gå på ski og kjenn på snøforholdene vinteren 2014. Tror du en viktig app mangler i App Store? Anbefaler oss fra kommentarene!