De 5 beste iPhone-appene for å administrere økonomi

Tidene endres, og med dem måten å administrere og forvalte pengene våre. Takket være iPhone og de utmerkede applikasjonene i App Store kan vi kjenne statusen til våre kontoer, foreta bankoverføringer og til og med spare oss for gode penger. Og alt dette, i løpet av sekunder og fra håndflaten.

Når det er sagt, begynner vi med samlingen vår, vi håper at disse applikasjoner for økonomistyring De er nyttige for deg, og husk at du kan foreslå andre apper fra kommentarfeltet. Vi vil gjerne inkludere dem!

gestion-finans-utgifter-2

Samling av 5 iPhone-applikasjoner for økonomisk styring

Fintonic

Med Fintonic vil vi oppdage en ny måte å se og forstå tilstanden i økonomien vår på. Bruken av den er veldig enkel og gir oss muligheten til å styre og forenkle økonomien. Det gjør det mulig for oss å vite detaljert og for øyeblikket alle våre utgifter og inntekter, forbedre pengebesparelser og få tilgang til all informasjon fra våre banker og kredittkort. En sterkt anbefalt app.

Yaap penger

Yaap Money tilbyr oss en ideell måte å gjøre det på foreta overføringer på sekunder. Det har ikke noe å si om vi ikke har penger, og vi vil betale en halv middag på restauranten med venner eller dele taxi på vei hjem. Med Yaap Money kan vi sende eller be om penger direkte fra iPhone. Også, brukergrensesnittet har en unik og minimalistisk stil som vil lette navigasjon og brukeropplevelse.

Mooverang

For bare noen dager siden oppdaget vi iPhone-applikasjonen: Mooverang. Med denne flotte appen vil vi ha muligheten til kontrollere, administrere og administrere økonomien vår på en superenkelig måte. Men det har også veldig interessante alternativer som lar oss spare penger. Andre funksjoner i denne appen er: kategorisering av transaksjoner, innsetting av notater og fotografier, utgiftsrapporter …

Yahoo Finance

Med Yahoo Finance kan vi ikke bare stole på en komplett analyse av aksjeporteføljen og aksjer, men vi kan også se trender og forhold i det nåværende markedet med et øyeblikk og fra lommen. Det kan vi også se interaktive diagrammer i fullskjerm, overvåke valutaer, sektorer og råvarer, les personlige nyheter …

Moni

Administrer økonomien vår og hold en fullstendig og uttømmende overvåking av utgiftene våre Det har aldri vært så enkelt. Med Moni vil vi kunne legge til notater til våre transaksjoner, inkludere flere kontoer, verifisere alle beregninger umiddelbart og mye mer.

Så langt vår samling av applikasjoner i dag, disse er bare noen av de beste økonomi- og økonomiledelsesappene som vi har funnet i App Store, men det er mange flere. Hvilken app bruker du for å kontrollere utgiftene dine? Vil du dele forslagene og anbefalingene våre med oss? Du kan gjøre det fra kommentarene!