free estadisticas Saltar al contenido

De 5 beste meldingsappene for iPhone 6, 6 Plus, 6s og 6s Plus

abril 27, 2020

Foreløpig ville det være vanskelig å tenke på T-banen eller bussen uten at ansiktene våre blir opplyst av lysstyrken på smarttelefoner eller vårt konstante blikk på skjermen. Hva er det som holder oss så opptatt? Det er vi muligens snakke med en venn eller familiemedlem gjennom enheten vår.

Vi kan ikke benekte at teknologien har forbedret kommunikasjonen betydelig Vi kan kontakte hvem som helst når som helst hvor som helst i verden, så lenge vi har en internettforbindelse, enten via WiFi, 3G eller 4G. Noe utenkelig for noen år siden.

Kvinne som bruker en iPhone 6 Plus

I dag gir vi deg et utvalg av de fem beste meldingsappene for den nye iPhone 6, 6 Plus, iPhone 6s og 6s Plus.

De mest populære meldingsappene

Vi startet med WhatsApp Messenger, applikasjonen par excellence, som brukes av millioner av mennesker over hele verden. I iPhone 6s har vi visse fordeler i denne applikasjonen takket være 3D Touch. I samsvar med gjeldende standard for denne typen applikasjoner, lar den deg dele bilder og videoer i en gruppe eller samtale. Den eneste ulempen er sikkerhet, denne applikasjonen er usikker: det lagrer informasjon og private data, som vi nevnte nylig.

Messenger, Facebook-meldingsprogrammet som lar deg administrere meldinger fra venner eller grupper fra kontoen din på dette sosiale nettverket. En av nyhetene i året med applikasjonen er inkludering innen videosamtaler.

Snapchat, denne applikasjonen har eksistert i lang tid, selv om inntil nylig aksepten ikke har økt. Grunnlaget for denne søknaden er del bilder og videoer, det som gjør det her, er at denne typen filer, i dette tilfellet, oppfylle meldingsfunksjonen. Det er ganske interessant å snakke for henne, også har du muligheten til å bruke chatten du er vant til.

get-juice-imessage-ios "bredde =" 640 "høyde =" 426 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2015/05/sacar-jugo-imessage-ios2-650x433.jpg 650w, https: //t.ipadizate.es/2015/05/sacar-jugo-imessage-ios2-525x350.jpg 525w, https://t.ipadizate.es/2015/05/sacar-jugo-imessage-ios2.jpg 777w " størrelser = "(maks. bredde: 640px) 100vw, 640px" /></p>
<h2>De sikreste meldingsappene</h2>
<p>iMessage er den native meldingstjenesten på alle Apple-enheter. Denne applikasjonen lar deg hva som helst annet med <strong>muligheten til å svare på hvilken som helst merkevareenhet</strong>. Den leveres som standard på alle enheter, så hvis du ikke visste om dens eksistens, må du bare gå til startskjermen og søke etter den. I denne artikkelen forteller vi deg alt du bør vite om det, vi må huske på at det er en av de sikreste applikasjonene å være i kontakt.</p>
<p><img class=

telegram, en av de sikreste applikasjonene og den som flere og flere ekko om. Denne applikasjonen er en av de mest komplette, den som tilbyr mest. Den lar deg sende meldinger med de mest begrensede tilkoblingene, så hvis du bruker megas du trenger ikke å bekymre deg for prisen din. Når det gjelder sikkerhet, inkluderer det muligheten for å lage hemmelige chatter som blir slettet når du programmerer det. Endelig er en veldig slående funksjon at den lar deg dele filer, ikke bare bilder og videoer.

Kort sagt, alle de nevnte applikasjonene tilbyr oss det samme, selv om det på en annen måte. Gi oss muligheten til å velge hvordan vi vil kommunisere gjennom smarttelefonen.