free estadisticas Saltar al contenido

De 5 beste programmene for å administrere økonomien

abril 26, 2020

Hvis du leter etter en god og interessant applikasjon som hjelper deg med å styre økonomien, tilbyr vi degnoen av de beste økonomi-iPhone- og iPad-appene du finner i App Store. Med disse applikasjonene vil du lære hvordan du bedre kan administrere pengene dine og derved ha større kontroll over personlige inntekter og utgifter. I App Store kan vi finne applikasjoner av alle slag, og i økonomistyringsdelen er det noen som vi ønsker å trekke frem nedenfor.

De fem beste applikasjonene for å administrere pengene dine på iPhone og iPad

Neste vi tilbyr deg fem av de beste økonomistyringsappene du finner. Det er mange flere, så vi foreslår at du angir noe vi ikke nevner i kommentarene.

1.Fintonic

Denne applikasjonen som er utviklet i Spania er en av de mest anbefalte, det er derfor vi satte den først. Med den vil du kunne administrere daglige utgifter på en veldig enkel måte, men det beste som det uten tvil er, er at det hjelper brukeren å administrere pengene sine på en mest mulig effektiv måte.

2.Yap penger

Med denne gratis applikasjonen kan du betale og be om penger fra venner, familie og bekjente via mobil, uten å vente og raskt og enkelt. I tillegg har applikasjonen blitt tilpasset den nye iPhone 6 og 6 Plus med den siste oppdateringen, med forbedringer av grensesnittet og ytelsen.

3.Clear kontoer

Denne applikasjonen er også spansk under utvikling, og med den vil du ha økonomien under kontroll. Med den kan du designe din egen personlige grafikk eller til og med planlegge transaksjoner fra selve applikasjonen. Det eneste dårlige med denne appen er kanskje at den bare er gratis de første 30 dagene.

4. Sett opp

Dette er en av de beste applikasjonene for når ledelsen går fra å være personlig til å være av flere mennesker samtidig. Med den kan du opprette en gruppe slik at alle brukere skriver ned betalinger og utgifter de gjør i den gruppen. Søknaden er helt gratis.

5.Spendee

Denne applikasjonen utfører automatisk analyse av inntekter og utgifter, for å komme med en serie anbefalinger til brukeren om hva han skal gjøre med pengene. I tillegg sender applikasjonen varsler og varsler når utgiftene er for høye eller når vi overskrider budsjettet. Søknaden er gratis.

Så langt har fem av de mest interessante applikasjonene i App Store, som vil hjelpe deg med å styre økonomien bedre og er tilgjengelige for iPhone og iPad. Sikkert har vi etterlatt mange interessante, så vi håper at du indikerer noen som du kjenner og vi ikke har nevnt i artikkelen i kommentarene.

Du kan også være interessert i: Mooverang, appen som administrerer økonomien din på iPhone og iPad