De 5 beste skrekkspillene for iPhone og iPad for å gjøre deg redd

Som vi alle vet er det mange typer spill i App Store, og her på iPadizate har vi berørt alle kategorier, fra spill så enkle som kabal til forseggjorte spill og så kjent som Pokémon GO som vi allerede kan gå sammen med partneren vår med.

Imidlertid er det i dag på tide å snakke om topp fem skrekkspill som vi kan laste ned på enheten vår. For fans av denne sjangeren, både filmer og spill, er den beste opplevelsen vi kan ha, åpenbart å føle skikkelig frykt når vi spiller. Her overlater vi deg en liste over skrekkspill for iPhone og iPad avgjørende for at du skal være redd.

Skolen: Hvit dag

Dette 3D-grafiske spillet er kanskje et av de mest kjente i det skremmende landskapet. I dette vil vi være en asiatisk student som har vært innelåst i en klasse av skole full av mysterier og skremmende rykter.

Skog 2

I denne forbedrede versjonen av Forest vil vi finne oss i en skog hvor vi vil vite at det er et spøkelse løs. Oppdraget vårt vil være unnslippe både skogen og spøkelset og få den til å forsvinne. Takket være dette spillet vil vi kunne glede oss over noen sjokk og mye spenning gratis.

Mental Hospital IV

Sikkert alle av oss har brakt fram på et tidspunkt vårt overlevelsesinstinkt. Dette spillet vil hjelpe oss å bruke det siden vi vil være et overlevende person i et asyl som vi må flykte fra, Karakterene i spillet kommer imidlertid ikke til å gjøre det enkelt for oss.

Slendrina: Kjelleren

Vi husker alle det berømte Slenderman-spillet der vi gikk gjennom en skummel skog. I denne gratisversjonen må vi gå vandre gjennom en veldig mørk kjeller å være forsiktig med å finne det som perfekt kan være hans eldre søster.

Dungeon Nightmares II

Denne nylig forbedrede versjonen Det vil gjøre at vi i første person opplever en lang liste med mareritt som vi kan ha, for eksempel høydeskrekk eller mørke steder. Vi kan oppleve disse ved å gå gjennom utallige korridorer som vil føre oss til nifs situasjoner.

Disse spillene kan få oss til å leve de verste marerittene våre eller sette oss i en situasjon som vi aldri vil forestille oss. Vi må også huske at dette er et spill, og at vi holder et apparat i hendene, så vær forsiktig. Bare i tilfelle vi etterlater deg de beste beskyttelsene for iPhone.

Tør du å spille noen av disse spillene? Har du prøvd dem? Hva er din mening?

Tabla de contenidos