free estadisticas Saltar al contenido

De 5 beste underholdningsappene for iPhone og iPad

abril 26, 2020

Noen ganger er det ganske vanskelig å finne en applikasjon i App Store, gitt det store beløpet som er tilgjengelig. Men i mange tilfeller er det best å bli veiledet av den generelle oppfatningen eller velge de bestselgende applikasjonene i en bestemt kategori. i dag vi kommer til å fokusere på “Underholdning” -appene, og vi skal presentere dere fem som vi synes er verdt du skal prøve.

De beste underholdningsappene på App Store

Neste gang skal vi tilby deg fem underholdningsprogrammer som vi ønsket å fremheve over resten, hver med nedlastningsknappen. Dette er bare en liten prøve, ettersom det er tusenvis av andre applikasjoner, bare i denne kategorien.

1.- Action Movie FX

Denne applikasjonen kan sies å være en klassiker i denne kategorien "Underholdning", men sannheten er at den er en av de mest nedlastede fra App Store. Hvis du vil lage spesialeffekter (FX) for videoene dine, må du bare laste ned denne appen og komme på jobb.

2.- IMDb Kino og TV

Vi vil aldri slutte å anbefale denne Film- og TV-applikasjonen, i tillegg til å være oppdatert med nyheter om serier og filmer, vil du kunne følge med på filmene du allerede har sett, og applikasjonen vil være ansvarlig for å anbefale andre at du gjenstår å se. En må-ha-app for enhver film-buff og seriell-junkie.

3.- WWE

Det er mange fans av Word Wrestling Entertainment, og med denne appen vil du være oppdatert med alt som skjer. Du kan se de siste WWE-videoene, nyhetene, tusenvis av bilder og mye mer. Hvis du liker WWE, bør du ikke gå glipp av denne appen.

4.- Min venn Scooby-Doo!

Vi kan ikke glemme de små i huset, som helt sikkert vil glede seg veldig til dette spillet der du må hjelpe feigen til Scooby-Doo med å løse mysterier.

5.- Utra-reaksjon

Hvordan har du det med refleksjoner? Vel, med Ultra Reaction-applikasjonen vil du teste dem. Denne applikasjonen vil tjene til å se hvem som er raskest, med tester som det vil være nødvendig å ha gode reflekser for.

Så langt fem "Entertainment" -app som vi ønsket å fremheve fra App Store. Vi vet at vi forlater mange, dette er bare en liten del, veldig liten, av det du kan finne i applikasjonsbutikken iPhone og iPad. Sikkert du kjenner noen som vi ikke har nevnt og tenker at den skal vises i denne listen, og du kan legge igjen navnet deres i kommentarene.

Ikke gå glipp av heller: De beste appene for å nyte helgen med iPad-en