contadores Skip to content

De 5 funksjonene som iOS 11 har kopiert fra Android

iOS 11 vs Android

Android-brukere pleier alltid å sammenligne operativsystemet sitt med iOS, det er logisk og normalt med tanke på at det er de to beste operativsystemene i dag.

Vi har nylig sett hvordan Apple presenterte iOS 11 på WWDC. Den nye versjonen av iOS for iPhone og iPad har mange interessante nyheter. Men det ser ut til, noen av dem kunne blitt kopiert fra Android …

YouTuber XEETECHCARE har lastet opp en video som viser en sammenligning av en Samsung Galaxy S8 og en iPhone, tilsynelatende er det mistenkelig lignende funksjoner. Vi lar deg være med videoen på slutten av artikkelen.

1. Enhånds tastatur

iOS 11 vs Android

Denne funksjonen tillater brukere skriv med en hånd, er tilgjengelig for både venstrehendte og høyrehendte brukere. Noe som allerede var til stede på Android.

2. Smarte skjermbilder

iOS 11 vs Android

I iOS 11 er det et nytt avansert redigeringsalternativ som er spesielt designet for skjermbilder. Når du tar en fangst, vises miniatyrbilde i nedre venstre hjørne. Dette verktøyet er praktisk talt identisk med et Android-verktøy.

3. Kontrollsenter

iOS 11 vs Android

Det nye kontrollsenteret for iOS 11 lar brukere legge til funksjoner på knappene. I Samsung-terminaler er denne funksjonen kjent som Raske handlinger og har vært på Android i lang tid. I det minste har Apple endelig hoppet på personvernbåndet.

4. Behold søknadsdata

Apps

En annen av de nye funksjonene i iOS 11 er designet for å slette applikasjoner, men beholder alle dataene dine. Et cache-alternativ som selvfølgelig allerede var tilgjengelig på Android.

5. Skjermopptak

iOS 11 vs Android

Endelig er det en funksjonalitet å ta opp iPhone-skjermen i iOS 11. Dette verktøyet kom også med Samsung Galaxy S8, og tilbyr muligheten til å gjøre innspillinger og ta skjermbilder.

Så lar vi deg ha en video der du kan se mer detaljene på likheten mellom funksjonene til iOS 11 og Android:

Hva tror du? Har du kopiert iOS 11 til Android?

Spor | Teknisk viral