Offentlig beta av iOS 11.2 tilgjengelig, n√• kan du pr√łve nyhetene!

De 5 mest hemmelige nyhetene med iOS 11 for iPhone og iPad

nyheter iOS 11

Apple introduserte iOS 11 for iPhone og iPad på WWDC 17. Den nye versjonen av programvaren for selskapets mobile operativsystem tilbyr mange nye funksjoner.

Under presentasjonen kunne Apple vise et stort antall iOS 11. -funksjoner. Noen av dem kunngjorde dem eksklusivt for iPad. På grunn av mangel på tid, selskapet kunne ikke presentere alle nyhetene om iOS 11.

Derfor er denne artikkelen dedikert til alle disse iOS 11-funksjonene som Apple ikke kunne presentere under WWDC. De mest hemmelige funksjonene!

Skann QR-koder

nyheter iOS 11

Med ankomsten av iOS 11, lar Apple endelig brukerne sine skanne QR-koder direkte fra det innf√łdte kameraprogrammet til iPhone, iPad og iPod touch.

Spesielle karakterer

nyheter iOS 11

IOS 11 QuickType-tastaturet er forbedret for å tilby muligheten til å få tilgang til spesialtegn ved å skyve fingeren ned på hver tast. I tillegg er funksjonen for å skrive vokaler med en tilde ved å skyve fingeren opp på hver tast fremdeles tilgjengelig.

Nytt alternativ for å invertere farger

nyheter iOS 11

Apple presenterte ikke en nattmodus for iOS 11, men har inkludert et alternativ i Innstillinger som lar deg intelligent invertere farger i systemets brukergrensesnitt, noe som ikke p√•virker grafisk innhold og andre elementer. En “skjult” nattmodus.

Lagre s√łknadsdata

nyheter iOS 11

I iOS 11 vil du ha muligheten til å slette en applikasjon, men likevel beholde alle dataene. Et ideelt valg for spillsparer og produktivitets-appdokumenter.

Velg flere applikasjoner

nyheter iOS 11

For √• fullf√łre, er en av de minst popul√¶re nyhetene med iOS 11 at den lar deg velge flere applikasjoner ved hjelp av ber√łringsbevegelser. Det er flott n√•r du flytter apper til en ny side eller lager en mappe.

Mer om iPadizate | De 100 nye endringene av iOS 11

Men det er fortsatt mye mer! iOS 11 tillater også automatisk Wi-Fi-deling (uten å kopiere og lime inn passord) og mange andre funksjoner. Hold deg oppdatert om alle nyhetene om iOS 11 på bloggen vår.