iOS 14 iPhone

De 5 mest irriterende feilene fra den første betaen til iOS 14

iOS 14

For litt over syv dager siden introduserte Apple iOS 14 i WWDC20-keynote, og få minutter etter endt arrangement, de første utviklerbetaene var nå tilgjengelig for nedlasting. I år kan du installere iOS 14 beta på din iPhone uten mange problemer, selv om vi før anbefaler at du leser vår erfaring med den.

Sannheten er den første betaen til iOS 14 fungerer ganske bra, andre år var de første betasene umulige å bruke, med feil overalt. I år er iOS 14 beta 1 ganske stabil, selv om det ikke betyr at den er feilfri og bugsI dag skal vi gjennomgå de 5 mest irriterende vi har møtt.

De 5 mest desperate iOS 14-feilene

Siden det er en beta, er det mange ting som ikke fungerer perfekt, spesielt skjer med noen applikasjoner som bankene. Men vi har også noen systemfeil som Apple må fikse i fremtidige oppdateringer.

Programmer som ikke kommer inn i mapper

Mapper er viktige for å organisere startskjermen, nå revitalisert med nye widgeter. Det er imidlertid noen unnvikende mapper som ikke tillater oss å legge en ny app. Denne feilen skjer med mappene som er plassert i den fjerde kolonnen til høyreNår du flytter en app over dem, ruller de ned og lar deg ikke legge appen inne.

via GIPHY

Widgets som slutter å fungere

Det har skjedd meg mer enn en gang, spesielt med Aktivitetswidget viser ganske enkelt ikke informasjon eller det virker galt, selv om det også har skjedd med meg med Time. Det er sant at dette er hovednyheten til iOS 14, så vi overfører denne feilen til Apple, selv om den bør fikses i neste beta.

bug aktivitet widget

Søk som ikke vises

Spotlight, eller Søk på spansk, er den søkefeltet som vises når vi glir ned på startskjermen. Her kan vi finne alt fra et nettsted til en fil, men i denne første betaen kan ikke finne sanger vi har på Apple Music, og det var noe som var mest nyttig.

Vær widget reiser til Cupertino

En annen feil jeg har hatt med widgeter, noen ganger reiser widgeten til cupertino og blir der, viser været i Apple City. Noe som er veldig bra, men jeg bor i Madrid og er mer interessert i tiden her. Du kan velge widgeten for å vise været i en bestemt by, her er det ingen problemer, eller for å finne deg for å vise været på stedet der du er, og det er når det noen ganger mislykkes.

iOS 14 vær-widget

Kan ikke endre størrelse på en widget

Jeg er ikke sikker på at det er en feil, kanskje Apple har trodd det, men jeg håper at de i den endelige versjonen ombestemmer seg. Widgets er tilgjengelige i forskjellige størrelser, men vi kan ikke redigere dem for å endre størrelse på dem. Vi må slette og gjenskape dem i en annen størrelse, og dette er litt vanskelig, spesielt først når du prøver å legge dem til hjemmeskjermen. Forhåpentligvis vil Apple tillate oss å endre størrelse på widgetene i den endelige versjonen av iOS 14.

widgets alternativer

Som vi sa, det er ikke mange feil vi har funnet og det viktigste er assosiert med applikasjoner som ikke fungerer som det skal, forhåpentligvis vil Apple løse disse små feilene snart.