contadores Skip to content

De 5-stjerners funksjonene som ville komme i iOS 12

Det er mindre igjen til Apple WWDC-konferansen 2018 der selskapet vil presentere for hele verden alle nyhetene relatert til programvaren til iOS, macOS, tvOS og watchOS.

WWDC18 finner sted 4-8 juni og avholdes i San José, California. Det vil være øyeblikket Apple gjør kjent alle detaljene om iOS 12 for iPhone, iPad og iPod touch.

Men i tillegg forventes det at det bitne eplefirmaet vil presentere en annen overraskelse i sin WWDC i form av et apparat. Kanskje nye iPad Pro-modeller eller til og med en MacBook Air.

Det kan interessere deg | Dette vil være iOS 12: alt vi vet så langt

Hvilke funksjoner kan Apple ha i iOS 12?

På dette tidspunktet vet vi allerede at Apple gjennomfører de første testene med iOS 12, så det er sannsynlig det utviklingen av hovedstrukturen er allerede fullført. Kanskje har det bitte eplefirmaet innlemmet noen av disse funksjonene.

1. Personalisering av låseskjermen

Personalisering er et av områdene Apple må forbedre seg. Det ville være flott å kunne tilpasse snarveiene på låseskjermen for å inkludere applikasjoner som WhatsApp, for eksempel.

2. Grupperte varsler

Årsaken til at Apple sluttet å tilby grupperte varsler etter applikasjon i Notification Center er ukjent, men dette konseptet viser hvordan tilbakeføringen av denne funksjonen vil gi større organisering fra det samme.

3. Mindre påtrengende Siri-grensesnitt

Hvorfor okkuperer Siri hele skjermen på iPhone? Det er sant at du ved mange anledninger trenger å vise oss innholdet vi leter etter, men Apple bør kunne inkludere Siri øverst og automatisk åpne apper at de gir oss nødvendig informasjon, for eksempel en Safari-webside eller en spesifikk del av Innstillinger.

4. Nytt bind HUD

Apropos påtrengende, for tiden volum HUD er for påtrengendeOg det ville ikke skade å redesigne konseptet for å gjøre det mindre irriterende ved å redusere synligheten på skjermen.

5. Trykk på ID for applikasjoner

Endelig en ny funksjon i iOS 12 som vi håper er introduksjonen av funksjonen Trykk på ID (og Face ID) for å åpne applikasjoner som Meldinger, Kalender, App Store, etc.