De 6 beste gratis spillene for iPhone og iPad denne uken

De som bruker timer på å glede seg over iPhone er heldige, vi har funnet en serie spill for telefonen din, og de er flotte. Det beste av alt er det du trenger ikke å betale noe for å spille, så det vil ikke veie noe å begynne å laste ned dem.

Vel, gjør deg klar for hva som kommer, og begynn å glede deg over dette fantastiske utvalget av gratis ukentlige spill for iPhone akkurat nå. Ikke gå glipp av det!

Det kan interessere deg | Er det verdt å kjøpe iPhone X nå?

6 gratis spill du må prøve

Kosmisk showdown

Fullblåst kosmisk kamp med insentivet til å kunne spille i flerspiller og online. Det er ganske underholdende og grensesnittet er tydelig og takknemlig, det er ikke et galaktisk spill fullt av mørke i det hele tatt.

EGGLIA: Frakoblet

Denne RPG skuffer ikke, den har et episk plott og scenariene det foregår oppnås veldig godt. Egg skjuler alt mysteriet du trenger, og spillingen deres er perfekt.

Ultimate Tennis

Det er ikke noe tennisspill som har oppnådd verken graden av realisme eller alternativene det gir. Vi dedikerte en anmeldelse til denne artikkelen, og hvis du lar den passere, vil vi anbefale den igjen. Det har ikke noe avfall.

Legend of Solgard

Innenfor de beste skandinaviske tradisjonene kommer denne RGP hvor du må bevæpne deg med skapninger som hjelper deg eliminere det onde som truer med å ødelegge verden. Et episk spill som ikke skuffer i det hele tatt.

Pocket Rocket – Blast Off

Forlatte asteroider, kometer og satellitter. Til alt dette og mer må du møte den galaktiske raketten din, bare de dyktigste og de som viser temperament overlever. Moro akkurat som ham.

Kilde: App Store

Thunderdogs

Luftkamp med hunder som hovedpersoner, en gal idé materialiserte seg i form av et veldig underholdende spill. De 30 nivåene og forskjellige scenarier vil gjøre at du ikke kjeder deg i det hele tatt. Prøver du det?