free estadisticas Saltar al contenido

De 7 beste appene for håndskrift på iPad Pro (2016)

abril 29, 2020

IPad-en er en enhet som kan utnyttes mye, og noen bruker mye håndskrift for å legge til en rask merknad, merknader, etc. Ikke glem den nye Apple Pencil, et utmerket tilbehør for notater med iPad Pro.

Nyere versjoner av iOS har et alternativ for håndskrift, men I App Store kan du også finne andre veldig interessante alternativer. Takket være dem kan du få enda mer ut av håndskrift, og i dag viser vi deg 7 av de beste du kan finne i dag.

Beste apper å skrive for hånd.

Uansett om du har 9,7-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro, er de begge perfekte størrelser for håndskrift. I tillegg på denne måten er det mye raskere å skrive ned noe enn hvis du bruker berøringstastaturet, slik at det kan spare mye tid. La oss dra dit

Beste håndskriftapper for iPad

notater

Notes, den opprinnelige iOS-appen, har en håndskriftfunksjon. I tillegg den har flere tegneverktøy i bunnen som en markørpenn, blyant, penn, linjal, viskelær og fargepalett.
Notes-appen er veldig enkel å bruke, selv om den har sine begrensninger. Det mest bemerkelsesverdige er at tegneverktøyene er ganske begrensede og at du bare kan tegne eller skrive på et blankt ark, det tillater ikke å skifte for en foret eller kvadratisk.

Paper

Paper er en av de mest populære applikasjonene som brukes av iPad Pro-brukere. Opprinnelig designet for å jobbe med FiftyThree-pennen, og appen har gjort noen endringer siden Apple Pencils ankomst. Du kan velge hvilken som helst farge, den har flere tegneverktøy, og den lar deg velge mellom blankt, foret eller rutet papir.

nest siste

En av fordelene med Penultimate er at den er fullt integrert med Evernote og det er en av de beste appene for notater innen fagområdet. Penultimate, i motsetning til de to foregående, lar deg legge til flere sider i notatene dine og velge mellom flere typer formater. Husk at du bare har en blyant å velge mellom med fem forskjellige tykkelsesstørrelser.

notability

Hvis du leter etter en app som ligner mye på iOS Notes, men litt kraftigere, er Notability det du trenger. Du kan notere ideer raskt, den har en rekke alternativer å velge mellom for pennen din, og det er veldig enkelt å tilpasse papirstilen din. På den annen side skal det bemerkes at Notability har støtte for iPad Pro sin delte skjerm, slik at du kan gjøre noe annet mens du skriver ned.

MetaMoJi Note Lite

Det er kanskje den minst kjente håndskrift-appen til iPad, men den er ikke verre for det. Grensesnittet minner om en nettleser, med notene tabbet øverst, lar deg velge mellom forskjellige farger å skrive, legge til bilder, understreke …

7notes

Dette er en av få applikasjoner som har en funksjon for håndskriftgjenkjenning. Hva betyr dette? At mens du skriver inn teksten for hånd, tolker 7Notes den og overfører teksten til digital, noe som gjør det lettere å lese og mye mer organisert.

mazec

Mazec er ikke teknisk en håndskriftapplikasjon, men er heller det et tastatur som gjenkjenner håndskrift og transkriberer det til tekst, på samme måte som 7Notes gjør. På denne måten kan du skrive i hvilket som helst program ved å skrive for hånd, og dette tastaturet vil automatisk transkribere det til digital tekst.

Disse er noen av de beste håndskriftappene for å få mest mulig ut av iPad Pro-skjermen, enten 9,7 eller 12,9 tommer. Som du ser er det et bredt utvalg å velge mellom, og hver og en har sine styrker, så du trenger bare å velge den som best passer dine behov.

Og du, bruker du vanligvis skjermen på iPad Pro for å ta notater eller skrive for hånd? Hvilken applikasjon eller applikasjoner bruker du vanligvis til det? Fortell oss i kommentarene!

Spor | MacWorld