De 7 beste FPS- og Shooter-spillene for iPhone og iPad fra App Store

Det er noe spesielt med flerspillerspill, ikke sant? At du kan leke fra sofaen din med en person som er på den andre siden av verden, har en viss luftighet som hekter deg, og på hvilken måte. Spesielt med FPS-spill og tredjepersonsskyttere, der vi kan delta i episke kamper både samarbeidsvillig og solo.

Heldigvis er det for iOS-spillere nok av Shooter-spill tilgjengelig på mobile plattformer. I dag, fra iPadízate, vil vi anbefale deg de beste Shooter- og FPS-spillene for iPhone, iPad og iPod touch fra Apple App Store.

Det kan interessere deg | De 10 beste plattformspillene for iOS og Android

De beste Shooter-spillene for iPhone og iPad

fortnite

Det er klart at vi ikke kan starte en liste med Shooter-spill uten å legge til den mest populære tittelen for øyeblikket. Fortnite har ødelagt, både på PC og på spillkonsoller og på mobile plattformer. Kanskje på grunn av sin fargerike og letthjertede grafikk i tegneseriestil, kanskje på grunn av den store variasjonen av elementer som er tilgjengelige på scenen, eller kanskje på grunn av dens danser, våpen og stadige oppdateringer med sammensatte historier i hver sesong. Og det er tider når et spill bare fungerer.

PUBG MOBIL

Playerunknown’s Battlegrounds er et mye mer realistisk spill enn Fortnite. I denne tittelen, 100 spillere fallskjerm til en avsidesliggende øy, der de må forbedre utstyret sitt og overleve. Målet? Drep selvfølgelig de andre spillerne og erklær deg som vinneren. Akkurat som i Fortnite, kan du invitere vennene dine til å danne team i samarbeidsmodus.

Modern Combat 5: Blackout

Gameloft har alltid vært karakterisert som et veldig seriøst utviklerfirma som er i stand til å lage gode spill. Vi har vært så heldige å teste hver eneste Modern Combat-utbetaling, og vi har kunnet se hvordan sagaen har vokst og utviklet seg. Det beste av alt? Uten tvil filmene. De fordyper deg fullstendig i historien, og tilfører et pluss av følelser. I tillegg er både historiemodus og flerspillermodus et virkelig under. God grafikk, utmerket spill, intuitive kontroller … Hva mer kan du ønske deg? For å fullføre, har Modern Combat 5: Blackout også en versjon for Apple TV og Stickers for iMessage. Selv om klistremerkene … vel, er de heller ikke noe særlig.

Dead Trigger 2: Zombie Shooter

Hvis du liker zombie-spill og Shooter-spill, vil Dead Trigger 2 bli ditt favorittvalg. I tillegg er det gratis. Spillet guider oss gjennom en altoppslukende historie der vi vil kontrollere en karakter som er involvert i en zombie-apokalypse. Grafikken er vakkert designet, og spillet gir over 50 forskjellige våpen og alle slags fiender å beseire, inkludert endelige sjefer. En ekte perle fra App Store.

Call of Mini: Double Shot

Og snakker om zombier … vi anbefaler Call of Mini: Double Shot. Det er et supergammelt spill, faktisk ble det utgitt på App Store i 2012. Men siden den har det blitt fornyet litt etter litt, og tilbyr spillere alle slags nye funksjoner: våpen, scenarier, fiender, spillmodi … Vi elsker! Målet ditt vil være å overleve bølger og bølger av zombier og andre forferdelige skapninger mens du turnerer en scene med luftfoto, et tips … ikke stopp med å bevege deg!

Guns of boom

Med grafikk som er veldig lik Fortnite, tilbyr Guns of Boom en helt annen spillmodus. Et spill med utmerket visuell kvalitet og full av overraskelser: spesielle begivenheter, PvP-kamper, kart, klistremerker for iMessage …

Dead Effect 2: Space Zombies

Vi ønsket å legge til det legendariske spillet “Dead Space”, men av en eller annen grunn fjernet EA det fra iOS App Store for år siden. Heldigvis har vi kommet over denne fantastiske tittelen som ligner Dead Space. Den andre avbetalingen av Dead Effect inviterer oss til å dykke ned en veldig interessant science fiction-historie der vi må drepe rare skapninger i et romskip.

Dette er bare noen av de beste FPS- og tredjepersonsskytespillene som vi har funnet i iOS App Store. Men det er mange, mange flere! Vi inviterer deg til å delta i kommentarfeltet og på sosiale nettverk for å anbefale favorittene dine. Skal vi ha noen spill?