contadores Skip to content

De 7 funksjonene som det magiske tastaturet til iPad Pro er verdt for

Magisk tastatur iPad Pro

Det nye magiske tastaturet til iPad Pro er en viktigere endring enn det ser ut til, og avslører Apples fremtidige intensjoner med sin iPad Pro. veldig interessant tastatur med avanserte funksjoner, spesielt hvis vi sammenligner det med det forrige tastaturet vi hadde tilgjengelig.

Det er sant at det har noen ulemper, som for høy vekt eller høy pris, men det har mange andre funksjoner som det er veldig verdt. Vi har oppsummert i 7 funksjoner som gjør iPad Pro Magic Keyboard verdt.

Det magiske tastaturet til iPad Pro er et flott tastatur

Ja, vi vet at det er et dyrt tastatur, men det er sannsynligvis det beste tastaturet du kan kjøpe til iPad Pro.

Et robust og godt bygget tastatur

Hvis noe vanligvis kjennetegner Apple, er det imidlertid god konstruksjon Smart Keyboard Folio-tastaturet for iPad Pro ga ikke en følelse av robusthet som det nye Magic Keyboard. Det nye tastaturet føles bra til tross for at det har flere mer komplekse mekanismer og hengsler enn noe annet tastatur.

Magisk tastatur for iPad Pro

Nøkler med tur

Reisen til Apple-tastaturer for både iPad og MacBook har blitt mye kritisert. i en slik grad at Apple endret tastaturmekanismen til sine bærbare datamaskiner, som nå arver Magic Keyboard fra iPad Pro. nok tur og å skrive med dette tastaturet er et virkelig under.

Enkel plassering takket være magneter

Kanskje er Magic Keyboard ikke så designet for å brukes alltid festet til iPad-en vår, det kan være et tilbehør der vi plasserer iPad-en bare når vi vil, men når du ser på en film eller video fra sofaen er det ikke nødvendig. Nettopp av denne grunn har Apple implementert en klemme med magneter, som vi allerede hadde på det forrige tastaturet, og som lar oss plassere og fjerne iPad raskt og enkelt.

Magisk tastatur iPad Pro magneter

Den har ikke noe batteri, den har Smart Connector

Smart Connector er en av de beste oppfinnelsene som har kommet til iPad og gir oss en stor fordel i forhold til de viktigste rivalene. bruk enhetsbatteriet til å bruke et eksternt tastatur. På denne måten er tastaturet lettere og må lades eksternt.

En ekstra USB-C-port

Magic Keyboard har en Ekstra UBS-C-port som lar oss lade iPad mens vi jobber på en enkel måte, siden kabelen ikke vil henge fra enheten. Den overlater også iPads USB-C-port til å koble til annet tilbehør mens du lader.

Magisk tastatur for iPad Pro

Med innebygd styreflate

Det er en av de viktigste nyhetene, og sikkert venter mange flere når Apple presenterer den nye oppdateringen til iPadOS 14. Styreflaten tar sikte på å være veldig viktig og den som inkluderer Magic Keyboard har en kvalitet over alle andre styreflater i denne stilen.

Helling til din smak

En av de store kritikkene fra Apple-tastaturer. Det første Smart Keyboard hadde bare én posisjon, i Smart Keyboard Folio ble det delvis løst med to posisjoner, men nå med Magic Keyboard kan vi vippe iPad i vinkler fra 90 til 130 grader.

iPad svever over Magic Keyboard

Som vi ser er det mange fordelene med det nye Magic Keyboard sammenlignet med andre løsninger på markedetDet er riktig at det ikke er et tastatur som alle trenger, men det er det beste tastaturet som er akkurat nå for iPad Pro.