De 7 ulempene med den nye iPhone 5

Apple har introdusert en ny iPhone, Iphone 5, men som alltid kan ikke alle overbevise. Det har ulemper som alt. Uansett, det selger sikkert en million enheter.

Forgjengeren solgte allerede 4 millioner enheter på bare 4 dager, en ganske komplisert utfordring for den nylig presenterte iPhone. I samme måned har vi sett, og vi vil se nye telefoner fra Samsung, Nokia eller HTC, som konkurrerer med Apples.

Neste gang ser vi Ulemper eller anfektelige punkter på iPhone 5:

Få nyheter

Den nye smarttelefonen følger iPhone 4 for mye og øker bare størrelsen litt, ingen revolusjon. Muligens forventer vi alle noe mer.

Skjermen kan være kort

Konkurransen til iPhone 5 byr allerede på noe større skjermer mens iPhone 5 forblir på 4 tommer. Galaxy S III, med 4,8 tommer, Nokia Lumia 920, med 4,5, HTC One X, med 4,7 eller Sony Xperia, med 4,5.

Bedre kamera, men kan slå

Det klare eksemplet er båret av Nokia med PureView-teknologi i sin nye Lumia. I alle fall har kameraet blitt betydelig forbedret sammenlignet med forgjengeren.

Nano SIM, en ikke så enkel nyhet

Det har vært vanskelig å tilpasse seg Micro SIM-kort, og nå omfavner Apple et nytt format: Nano SIM. En annen ulempe er at du må skaffe nye kort.

Ingen NFC-teknologi

Funksjoner som å betale med mobiltelefon er ikke mulig fra Apple-telefonen. Det er ganske rart at jeg ikke har tatt det med, det er ingen grunner til det.

LTE ikke for alle

IPhone 5 støtter ikke 800 og 2600 Mhz-båndene, derfor kan vi aldri bruke LTE-tilkobling i vårt land.

Dyrt og mer enn dyrt

Prisen har falt, men den er fortsatt dyr. Dine nye perifere utstyr, som de nye kontaktene, krever også et betydelig utlegg.

Ser du noen flere ulemper med iPhone 5? Og fordeler som tar bort fordelene?