contadores Skip to content

De 8 Apple-utgivelsene av 2018

Bare fire måneder har gått siden begynnelsen av 2018 og Apple har allerede overrasket oss med et godt utvalg av produkter. Det bitne eplefirmaet presenterte en ny iPad-modell som er kompatibel med Apple Pencil til en meget rimelig pris og lanserte sin HomePod-smarte høyttaler med en W1-prosessor og integrasjon med Siri.

Men saken har nettopp begynt, planlegger Apple markedsføre mange flere produkter gjennom hele året 2018. Begynner med utgivelsen av den svært etterlengtede AirPower, en trådløs ladedokk som er kompatibel med iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch og AirPods. I tillegg er nye iPhone-lanseringer, nye iPad-er… og mye mer forventet.

I denne artikkelen vil vi se godt på hvert eneste produkt som Apple planlegger å presentere og lansere på markedet i 2018. Tatt i betraktning at Cupertino-firmaet fremdeles har to store konferanser som kommer, inkludert WWDC 2018 og septembergynote, venter veldig interessante overraskelser på oss.

Det kan interessere deg | Dette er prisene på alt som Apple har presentert

1. Tre nye iPhone-modeller

Alle ryktene antyder at Apple forbereder seg på lanseringen tre nye iPhone-modeller, sannsynligvis i løpet av september måned 2018. Etter ankomsten av sin iPhone 8 (PRODUCT) RED-linje, vil Cupertino-firmaet allerede utvikle kraftigere iPhone med forbedret maskinvare og oppdatert design. I følge analytikere vil dette være de nye iPhone iPhone-modellene i 2018:

  • Ny 5,8-tommers “iPhone X”
  • Ny 6,5-tommers “iPhone X Plus”
  • Ny 6,1-tommers iPhone med LCD-skjerm

De tre nye generasjonene Apple-smarttelefoner ville ha TrueDepth-kamerasystemer, Face ID-teknologi, Animojis og et design som ligner det på iPhone X.

2. Nye iPad Pro-modeller

Den siste WWDC (2017) var vert for lanseringen av en 10,5-tommers iPad Pro og en 12,9-tommers iPad Pro. Så i år 2018 forventer vi lansering av to nettbrett som vil oppdatere forbedringene fra forrige generasjon. Disse iPad-modellene vil bli med Apples nettbrett og kan ramme markedet med et totalrenovert design. Det spekuleres i at Apple vil fjerne den ikoniske hjemmeknappen fra sine nye nettbrett og redusere størrelsen på sidekantene.

3. AirPower trådløs ladebase

Som tidligere nevnt forbereder Apple seg på å lansere AirPower-tilbehøret. Denne trådløse ladebasen skal visstnok ha truffet markedet i slutten av 2018, men Apple måtte utsette lanseringen på grunn av komplikasjoner i produksjonen. Vi vet ikke nøyaktig når AirPower skal selges, men vi vet at prisen kan være mer enn 200 euro.

4. Apple Watch Series 4

Apple har gitt ut en ny Apple Watch hvert år, så selskapet vil mest sannsynlig introdusere en ny smartwatch-modell i år. Apple Watch Series 4 ville ha en større skjerm og gi brukerne lengre batterilevetid.

5. AirPods for andre generasjon

Det er et av de minst troverdige ryktene i år, men Apple kan lansere andregenerasjons AirPods med en kraftigere W2-prosessor, større autonomi, motstand mot vann og bedre Bluetooth-tilkobling.

6. iMac og MacBook Pro

Mens lanseringen av Mac Pro vil bli forsinket til 2019, planlegger Apple å oppdatere sin Mac-serie med en iMac og Macbook Pro ny generasjon. Andre rykter antyder også at Cupertino-firmaet vil oppdatere MacBook Air dette 2018.

7. iOS 12 og andre programvareoppdateringer

Som vanlig hvert år blir iOS 12 presentert på WWDC sammen med en serie veldig interessante funksjoner og nyheter. Men i tillegg vil Apple også lansere macOS 10.14, watchOS 5 og tvOS 12.

Som du ser i videoen, er det mange iOS 12 designkonsepter som sirkulerer i nettverket. Og det er veldig mulig at Apple tar noen ide om dem, for eksempel implementering av gruppevarsler. Selv om det ikke vil være en oppdatering så viktig som iOS 11, vet vi allerede noen nyheter som ankomst 150 nye emojier, redesign av originale applikasjoner og forbedringer i foreldrekontroll.

En ting til: iPhone SE 2, Mac Mini…?

Det er ikke 100% garantert, men det er også mulig at Apple forbereder seg på å lansere en iPhone SE 2 og en nysgjerrig Mac Mini til slutten av 2018. IPhone SE har vist seg å være en meget vellykket smarttelefon på markedet, og Mac Mini, et alternativ som kan utgjøre en stor del av rekken av Mac-enheter.

Og du, hvilke produkter tror du Apple vil presentere? Hvilke enheter vil du kjøpe i år 2018?