free estadisticas Saltar al contenido

De 8 beste iPad-appene for tilbake til skolen

abril 27, 2020

September måned har allerede startet, og med det begynner ikke bare nedtellingen for Keynote til iPhone 6s, mange av våre lesere vil også starte nedtellingen for å gå tilbake til klasser. I dag gir vi deg et lite utvalg med noen av de beste iPad-appene som kan hjelpe deg tilbake til skolen.

Apple har også sin spesielle tilbake til skolen og lanserer rabatter for studenter å kjøpe noen av produktene sine. Hvis du allerede har iPad og planlegger å utnytte den i år i løpet av skoleperioden, kan du lese viderefordi noen av disse applikasjonene kan interessere deg.

Beste iPad-apper for tilbake til skolen.

Oppdag de beste appene for studenter for iPad!

Det spiller ingen rolle i løpet du går i eller i karrieren du studerer, enten du er på skole, videregående skole eller universitet. Disse applikasjonene kan hjelpe deg med det organiser studiene dine, organiser lekser og lekser, lag oppgavelister eller til og med hjelpe deg med å lære nye ting.

iTunes U

iTunes U er en app som du kan glede deg over komplette kurs fra de beste universitetene i verden. Du har også gratis kurs og mer enn 750 000 bøker, videoer, leksjoner og mange flere ressurser for studenter til din disposisjon.

iStudiez Pro

Med iStudiez Pro kan du ha klasseskemaet, notatene dine og kontrollere fremdriften i en enkelt applikasjon. På denne måten vil du spare mye tid og ta mindre tid enn hvis du må administrere hver ting hver for seg.

MyScript kalkulator

I motsetning til andre digitale kontoer lar du deg legge inn kontoer manuelt, og du vil automatisk oppnå resultatet. Det beste av alt er at du kan bruke den til både enkle og mer komplekse operasjoner, og den har en historie med de nyeste operasjonene, slik at du ikke trenger å gjenta dem.

Duolingo

Hvis du vil lære engelsk eller forbedre nivået ditt, er Duolingo et veldig enkelt og intuitivt program. Uten tvil en av de beste applikasjonene for å lære engelsk som jeg har prøvd på iPad, men den har også andre språk som tysk, portugisisk og fransk.

dropbox

Med Dropbox kan du synkronisere alle mapper, filer og dokumenter og ha det alltid tilgjengelig på iPad, iPhone eller datamaskin. I tillegg kan du også dele og utveksle filer med andre klassekamerater.

Keynote

Vi kunne ikke utelate Apples iWork-pakke. Keynote er en av de beste applikasjonene for å lage presentasjoner, legge til overganger, animert grafikk og mye mer på en veldig enkel måte.

tall

Du kan si at Numbers er Excel-versjonen av Apple. Med den kan du lage regnearkene dine fra bunnen av eller bruke en av de mer enn 30 forhåndsdesignede malene som inneholder grafer, tabeller, bilder og mye mer.

sider

Endelig er Pages Apples tekstredigerer som lar deg lage dokumenter av alle slag. Ta notater, lag rapporter, gjenoppta … du kan starte fra en tom side eller bruke hvilken som helst av de 60 forhåndsdesignede malene, inkludere interaktiv grafikk …

Hos iPadizate venter vi at disse applikasjonene er nyttige for deg og gjør det lettere for deg å komme tilbake til rutinen din og å måtte legge igjen de fantastiske hviledagene.