De 8 beste iPhone-spillene i 2017

I år som tar de siste pustene har etterlatt oss mange nye ting. Hvis vi ser tilbake, er iPhone X, den fantastiske Apple Watch Series 3, 2 nye iPhone 8 og iOS 11.

Men det har også etterlatt oss spektakulære spill, så vi vi har reddet 8 av dem å bringe dem til deg. Du kjenner dem kanskje allerede, men det er aldri vondt å oppdatere dem. Og hvis du ikke kjenner dem, er dette.

Det kan interessere deg | Hvilken Apple Watch trenger jeg? Forskjeller mellom de 3 modellene

Monument Valley 2

Et deilig spill der du må guide en mor og datter for en verden av fantastiske arkitekturer og at du kan variere etter behov. Et fengslende spill på alle måter og som forbedrer den allerede gode første delen som ble utgitt i 2014.

Super mario løp

Nintendos forslag har vært en av de mest forventede utgivelsene, og vi hadde det i løpet av årets siste kvartal. Du må gjøre det hjelpe Mario med å reise fantastiske verdener. Myntfangsten din vil være et incitament til å fortsette fremover.

The Walking Dead: A New Frontier

Zombie-serien har et mangfold av følgere og har også brakt oss en oppfølger i form av et spill som er fantastisk. Et spill fullt av følelser som vil fange deg, og hvor du ikke kan miste synet av hva som skjer bak.

Asfalt Xtreme

35 maskiner til din disposisjon i dette Racerbilspill der det ikke er regler, bare overlev og vær den raskeste og dristigste.

Det kan interessere deg | Pokémon GO nå med Augmented Reality + bare på iPhone

Skjulte folkens

En moderne versjon av tegneseriespillet Find Wally, men interaktivt, med mange scenarier og a enkelhet som vil gi deg munnen åpen. Deri ligger hans nåde, sammen med de mer enn 190 målene hans å finne.

Old Man’s Journey

Sett deg i skoene fra denne gamle manns opplevelser. Eventyr, puslespill og historier med en veldig forsiktig iscenesettelse. Faktisk har den iPad Game Award 2017. Hvis du ikke har den, vil den overraske deg.

Dødsveien til Canada

OK, dette er et dyrt spill, men mulighetene er enorme. Husk at vi snakker om det beste i år. Zombier, jager, hemmelige hendelser og forskjellige våpen, sammen med tilfeldige scenarier, gjør det til en toppkampkandidat.

Melkepike av melkeveien

Det høres ikke veldig bra ut å hjelpe en melkepike fra fjerne Norge, men hvis vi forteller deg at den er full av opplevelser, med fantastiske historier, fantastisk musikk og retro-utseende, ting endrer seg. Tør du å prøve dette fantastiske spillet?

https://www.youtube.com/watch?v=XA0Ryqd5OyMy

Med disse spillene som har vært topp i året som forlater oss i dag, inviterer vi deg til å fortsette å besøke oss og ikke gå glipp av hva 2018 vil gi oss, som sikkert gir oss autentiske juveler. Gledelig 2018!

Tabla de contenidos