free estadisticas Saltar al contenido

De 8 beste produktivitetsappene for din iPad (2016)

abril 29, 2020

Et av målene som Apple forfølger er at iPad går dypere inn i skole- og forretningsmiljøet. Nettbrettet kan være veldig nyttig både når du studerer og når du jobber, takket være portabiliteten og det faktum at det har et stort antall applikasjoner for å gjøre praktisk talt alt.

Det må vi ikke glemme 12,9-tommers iPad Pro er spesielt rettet mot den profesjonelle sfæren. I tillegg er det også den 9,7-tommers iPad Pro, en noe mindre modell, men like funksjonell og kraftig som sin eldre bror.

Produktivitetsapper iPad Pro.

Neste gir vi deg et lite utvalg med noen av de beste appene som vil hjelpe deg med å forbedre produktiviteten din med iPad-en. Med dem vil du kunne optimalisere tiden mye mer og få mer ut av nettbrettet. Her går vi!

Forbedre produktiviteten din med disse iPad-appene

Coda

Hvis du dedikerer deg til webutvikling, er denne applikasjonen et must på din iPad. Det handler om en kraftig tekstredigerer som er kompatibel med alle filformater som lar deg jobbe på sider viser nettstedet ditt i Safari takket være støtte for delt skjerm.

På den annen side lar deg enkelt administrere og administrere filersamt bruk av nyttige snarveier for å øke hastigheten på kodingen. I tillegg har den en integrert SSH-klient med alle nødvendige funksjoner for deg å administrere nettstedet ditt.

Microsoft Office

Microsoft Office-pakken kunne ikke mangle fra denne listen. Tekstbehandling, regneark og presentasjoner er det du kan gjøre med applikasjonene som inkluderer. Ulempen er at for å ha full tilgang, må du betale for et Office 365-abonnement.

Omni produktivitetspakke

Denne pakken med fire applikasjoner tilbyr flere alternativer som vil forbedre produktiviteten din. Alle av dem er fra Omni Group og er følgende: OmniGraffle for diagrammer, OmniPlan for prosjektledelse, OmniOutliner for dataorganisasjon og Omnifocus for oppgaveledelse.

Roambi Analytics

Virker regneark det styggeste i verden? Med denne applikasjonen du kan gi det et annet utseende og lage et visuelt mer attraktivt og iøynefallende regneark.

PDF-ekspert 5

Hvis du vanligvis må lese, redigere og kommentere PDF-dokumenter, bør du vite at dette programmet er et av de mest komplette alternativene du for øyeblikket kan finne i App Store. Med PDF Expert 5 kan du utheve tekst, fylle ut skjemaer, lage notater og til og med signere dokumenter om nødvendig. I tillegg støtter den andre filformater bortsett fra PDF-filer.

Vizable

Denne iPad-appen vil gjøre dataene dine om til interaktive visualiseringer. På denne måten er Vizable en perfekt app for når du for eksempel må forberede en presentasjon av data i selskapet eller i et møte.

Evernote

Evernote er en app som trenger praktisk talt ingen introduksjon. Med det kan du skriv notater, lagre sider, bilder … og at den automatisk synkroniseres med de andre enhetene du for øyeblikket er logget på (iPhone, Mac …).

Slack

Slack på iPad har delt skjermstøtte, noe som gjør det superenkelt holde kontakten med kollegene mens du gjør noe annet samtidig. For eksempel er det veldig nyttig hvis en kollega sender deg et dokument, siden du kan fortsette å snakke med ham mens du ser på ham.

Visste du allerede disse programmene? Bruker du vanligvis iPad for jobb eller studier?

Spor | DigitalTrends