De 9 klassiske spillene du trenger på iPhone

App Store blir kontinuerlig oppdatert med alle slags nyheter, inkludert spill med den mest avanserte teknologien og den mest spektakulære grafikken.

Men de beste spillene trenger ikke å være de nyeste … I dette utvalget vil vi invitere deg til å oppdage til 9 klassiske spill som er ideelle for iPhone og iPad. Barndomsspillene dine!

Disse retrospillene hører til veldig forskjellige kategorier, så et av dem er sikkert til din smak. Skal vi starte?

1. RollerCoaster Tycoon Classic

Lev en hel berg- og dalbane av sensasjoner med dette fantastiske spillet der målet ditt vil være å lage og administrere en fornøyelsespark. Veldig morsomt!

2. Recolor – Bilde å fargelegge

Tegningsprogrammer kan virke spesielt designet for barn … Men ingenting lenger fra virkeligheten, de kan være et flott alternativ til å slappe av og abstrakt fra verden i lang tid.

3. Pac-Man

Hvis vi snakker om klassiske spill … kan ikke gå glipp av Pac-Man-listen. Livets kokosnøtteter, gå. Et av de mest populære videospillene i historien.

4. Slange 97

Å … hva ganger de! Med Snake 97 vil du gjenoppleve de magiske øyeblikkene i barndommen din (eller ungdomstiden) mens du spiller slange på Nokia. Sterkt anbefalt!

5. Final Fantasy VI

1994-spillet i Final Fantasy-sagaen kom med en perfekt tilpasning til mobile enheter. Opplev den ikoniske Final Fantasy-serien, og føl de samme følelsene igjen når du først spilte den.

6. Watchi

Det var et offisielt Tamagotchi-spill i iOS App Store, men det ble trukket tilbake i Spania. Du kan imidlertid fortsette å glede deg over det virtuelle kjæledyret ditt med dette fantastiske alternativet.

7. Oregon Trail

Et veldig vanedannende retrospill der du må bygge en by i det ville vesten. Hei-Yo Sølv!

8. Cluedo

Clue er et klassisk spill for iPhone og iPad som tilbyr den mytiske scenen med så mange serier og filmer … Et flott herskapshus, lys som slukker, et drap … og mange mistenkte.

9. Synke flåten

Til slutt anbefaler vi at du laster ned dette fantastiske spillet “Sink the Fleet” der du må skyte ned motstanderens skip.

Spor | Mashable

Tabla de contenidos