De best betalte spillene for denne novembermåneden

Hvis det er en del av App Store som forårsaker en sensasjon som er ingen ringere enn spill. Vi finner dem klassifisert etter kategorier, enten de er betalte eller gratis. I dag la oss lage deg et interessant forslag, finn ut hvilke som er de mest interessante betalte spillene og som er på toppen av listene i denne nyoppstartede november november.

Er du klar eller forberedt på å kjenne de spillene som det er verdt å investere noen få euro? Overrask deg selv, fordi noen er veldig attraktive og de koster ikke så mye som du kanskje trorSå her går vi.

Det kan interessere deg | Den nye iPad Pro vil kunne lade batteriet til iPhone via USB-C

De best betalte spillene for denne novembermåneden

Assasins Creed Identity

Det er øverst på listen, og bare for å glede seg over spektakulær grafikk er det allerede verdt det. Stor utvikling og et godt planlagt tomt, sikkert hvis du ikke vet det og prøver det vil ikke bli av det viktigste.

Fotballsjef 2019 Touch

Dens nesten 22 euro i pris blir kompensert med alt du kan gjøre med det. Enten du er fotballfan eller har sjelen til en trener, Du må kjenne et av disse spillene som lager historie. Den er tilgjengelig fra i dag.

Plague Inc

I dette spillet er du dårlig, men virkelig dårlig. Så mye ditt oppdrag er å utrydde hele menneskeheten med dødelige bakterier som vil spre seg fra en første pasient. I tillegg til dette har den utallige priser.

Stardew Valley

Hvis du synes at gårder ikke er morsomme i det hele tatt, tar du feil. Denne simulatoren lar deg lage fettet fra drømmene dine, oppdra lykkelige og sunne dyr. Det er veldig nylig, det kom ut forrige uke, men det har allerede stor kritikk.

Hva er dine favoritt betalte spill? Anbefaler oss listen din!

Tabla de contenidos