free estadisticas Saltar al contenido

De beste agendaene for iOS (2016)

abril 29, 2020

I dag, i de travle livene vi lever, vi trenger å minne oss selv på ting gjennom forskjellige metoder. Noen bruker papirark som fester seg overalt, andre mer oppdaterte bruker verktøyene som leveres av den enorme applikasjonsbutikken.

Det kan interessere deg | De beste kalenderappene for iOS (2016)

I denne artikkelen Vi skal vise deg ulike agendaer som vil hjelpe deg å holde deg oppdatert om alt du gjør, uten å gå glipp av noen detaljer og kunne organisere livet ditt effektivt.

Google Kalender

Agendaer Google Kalender iOS

Google Kalender kom til iOS for lenge siden, med en Material Design estetisk det visste hvordan jeg kunne tilpasse seg perfekt til iOS-miljøet, mens jeg forblir unik i dette økosystemet. Blant dens styrker, i tillegg til designen, kan vi også finne en måte å koble kontoer til.

Applikasjonen gir oss muligheten til å koble Exchange-, iCloud- og Yahoo-kontoer, og den er også integrert med Google Maps og Gmail, så alle hendelsene tilknyttet e-posten vår blir lagt til automatisk, og den vil vise oss plasseringen av dette gjennom Google Maps.

Wunderlist

Wunderlist iOS-agendaer

Wunderlist er en av de mest populære agendaene for iOS, så det er rart hvis du ikke har hørt om det. Selv om den grunnleggende funksjonen er å la oss ta notater og legge til påminnelser, Det lar oss også dele listene med våre venner eller familie., for å jobbe i en bedre gruppe.

Vi anbefaler | De beste iOS-appene for studenter (2016)

Wunderlist er en av de mest komplette og brukervennlige applikasjonene, og det er også gratis. Herfra anbefaler vi det på det sterkeste.

Horisont 3

Horisont 3 iOS-agendaer

En av styrkene til Horizon 3 er muligheten til å lage hendelser og påminnelser basert på værmeldingene som applikasjonen viser oss. Hvis vi ønsker å lage en hendelse, vil Horizon 3 vise oss været det vil være på det stedet og den tiden, slik at vi alltid kan være forberedt.

En annen av funksjonene er at den forstår naturlig språk, så hvis vi ber deg søke etter "Lucy's siste fest", vil hun vise det for oss uten problemer.

Søknaden er gratis, men vi kan betale for å få tilgang til visse funksjoner, som en nattmodus, trafikkinformasjon og vise oss værvarsler.

PocketLife

PocketLife iOS-agendaer

Det er en av få applikasjoner i App Store som gir oss muligheten til å låse kalenderen med en tilpasset kode. I tillegg til dette tilbyr det oss verktøyene som enhver god agenda-applikasjon skal gi. Vi kan også plassere tilpassede bilder i applikasjonen, som blir satt pris på.

Definitivt et alternativ å vurdere, og den har også et veldig elegant og nøye design.

Todoist

Todoist iOS Agenda

Det er antagelig at det er en av de mest populære, bak Wunderlist, og dens funksjoner er absolutt lik den. Lar oss ta raske notater og påminnelser, alt dette med god estetikk og et stort antall funksjoner.

Hvis Wunderlist ikke passer din smak, dette er den du bør prøve senere.

IOS iPhone-agendaer

Det kan interessere deg | De beste iOS-appene for å komme i form (2016)

Uansett det gode minnet vi har, er det alltid bra å bruke verktøyene som teknologien gir oss. Noen av disse appene er bedre enn andre i brukeropplevelse, men til slutt vil vi velge den som gir oss mest mulig brukervennlighet.

Hva synes du om applikasjonene? Vil du legge til noe annet? La oss dine alternativer i kommentarene!