contadores Saltar al contenido

De beste alternativene til Bilder for din iPhone og iPad

Hvis du er fast hos iPadízate, vil du kjenne programvareløsningene som Apple gir oss for våre daglige dager. En av dem er iCloud Photo Library (eller bare Photos), som tilbyr oss 5 GB gratis lagringsplass, men det for noen brukere kan være utilstrekkelig. Derfor presenterer vi deg i dag fem alternativer for å lagre bildene dine i skyen og selvfølgelig kunne se dem.

Google Bilder

bilder Uten tvil, en av de mest populære applikasjonene på listen. Den har en Gratis plan med ubegrenset lagring for bilder opp til 16 megapiksler, og videoer i 1080p-oppløsning. Hvis du trenger å laste opp større bilder eller videoer i 4K-oppløsning, har du 15 GB gratis. Hvis det likevel ikke er nok, må du betale en månedlig plan som går fra 1,99 euro per måned med 100 GB lagring, til 299,99 euro per måned for 30 TB.

Det kan interessere deg | Google Photos vs Apple iCloud, krigen mot Photo Apps

Flickr

Flickr Et annet av de mest populære alternativene før Google- og Apple-alternativene ble vist, var Flickr. Det sosiale nettverket til fotografering kjøpt av Yahoo, var et av de første som ga gratis skylagring, og for øyeblikket vi gir en enorm 1 TB gratis. De eneste betingelsene er det bildene har ikke mer enn 200 MB (noe veldig komplisert som skjer), og at videoene ikke har en størrelse større enn 1 GB. Hvis du ikke har noe imot grensen for video, er det uten tvil et av de beste alternativene.

OneDrive

Onedrive Microsoft har også en egen applikasjon, vi snakker om OneDrive. Selv om det ikke er et av de beste alternativene når det gjelder lagring (15 GB gratis og 50 GB for 2 euro per måned), Det kan være et flott alternativ hvis du har et Office365-abonnement siden vi i så fall har 1 TB lagringsplass i tillegg til den komplette Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint …). Kostnaden er 10 euro i måneden.

Det kan interessere deg | De 3 beste alternativene til iCloud for dine dokumenter og bilder

Moments

Øyeblikk Hvis du tidligere har brukt det populære sosiale nettverket for å laste opp alle bildene dine, er du heldig. Facebook-gutta lanserte Moments for noen måneder siden, og det har ganske attraktive funksjoner. Vi har Ubegrenset lagring i høy oppløsning og i tillegg, som andre allerede nevnte alternativer, organiserer du bildene dine for turer, arrangementer osv.. En annen stor fordel er at hvis du allerede har alle dine venner og familie på Facebook, kan du enkelt dele bildene dine med dem.

Mega

Mega Alternativet til skaperen av Megaupload, Kim Dotcom, kunne ikke mangle fra listen. Vi snakker om Mega, en tjeneste som tilbyr oss 50 GB lagringsplass. Hvis vi ønsker mer lagring, kan vi velge flere pakker som spenner fra 200 GB for 4,99 euro per måned, til 4 TB for 29,99 euro per måned. Vi snakker om et av de billigste alternativene når det gjelder verdi for pengene, så hvis du trenger mye plass, er dette et av de beste alternativene.

Og du? Vet du om et bedre alternativ? Eller har du nok med Apple-applikasjonen? Fortell oss i kommentarene!