De beste alternativene til Super Mario Run for iPhone og iPad

Dagen kom. 15. desember dukket endelig opp i App Store årets mest etterlengtede spill, Super Mario Run. Imidlertid ser det ut til at det ikke har oppfylt alles forventninger.

Derfor bringer vi deg i dag fra iPadizate en samling med de beste alternativene til Super Mario Run, både gratis og betalt. Slik at du ikke har noen unnskyldning når du spiller spill med iPad eller iPhone.

The Smurfs Epic Run

Smurfene

Så er, Smurfene er allerede på iOS klar til å løpe livet. Vi finner et mekanikkspill som ligner på Super Mario Run, der kjente figurer som Papa Smurf kjører automatisk, mens vi hjelper dem å overvinne forskjellige hindringer.

Rayman Adventures

Rayman Adventures

Den klassiske Ubisoft-franchisen, Rayman, gjorde en opptreden for en stund siden på iOS, med et spill med kunstdesign og forsiktig spill. Vi blir nødt til å gli, løpe og hoppe for å overvinne testene om den lille mannens dyrebare verden med flytende neve.

Avviklingsridder 2

Avviklingsridder 2

Tegn sverdet ditt i dette morsomme spillet, som, selv om det er noe utdatert grafikk, vi vil gi mange timer med underholdning. Selvfølgelig er det mulig at du med dette spillet begynner å bli litt gal på hindringer i plattformspill. Vi har advart deg.

Robot Unicorn Attack 2

Robot Unicorn Attack 2

Velg din favoritt Robot Unicorn i dette spillet brakt av irreverente voksne svømmeutviklere. Tilpass karakteren din, og kjemp i harde (og tilfeldige) kamper flerspiller hvor du aldri vet hva som vil skje. Tross alt er det ikke noe mer uforutsigbart enn robot enhjørninger.

Punch Quest

Punch Quest

Slipp løs raseri i Punch Quest, et spill der hovedmålet ditt vil være å senke røyk fra alle slags fiender stansing. Prøv det ja, ikke å slå på skjermen, fordi det ikke dekkes av garantien.

Morsomt løp

Morsomt løp

Få spill er like bedårende som Fun Run. Men ikke la deg lure, da rivaliseringen i dette spillet kjenner ingen grenser. Bruk alle power-ups du trenger å hente de syv andre spillerne som er med deg, og vinne!

Gå! Gå! CommanderVideo

Gå!  Gå!  CommanderVideo

Fra skaperne av underverker som BIT.TRIP kommer Go! Gå! CommanderVideo, et pikselstilspill der du vil prøve å samle så mange mynter som mulig, gjennom en verden der high definition ikke er blitt oppdaget. Vær glad for at det er minst 16: 9.

Canabalt

Canabalt

Canabalt er en ekte klassiker på flash-spillportaler, og nå vil den være i App Store, for 0,99 cent vi kan få et av de mest vanedannende kontinuerlige spillene Jeg har prøvd i mitt liv. Jeg forsikrer deg om at få kan konkurrere med dette spillet.

Space dog run

Space dog run

Liker du kjøretøy? Liker du hunder? Liker du pilothunder? Hvis svaret er ja, vil Space Dog Run ti elske det. Kontroller en bedårende hund gjennom kart der vi kan få alle slags kjøretøyer som biler, helikoptre eller til og med ubåter.

Altos eventyr

Altos eventyr

Altos Adventure er, med god grunn, et av de beste spillene på App Store. Og er at utformingen av dette spillet ganske enkelt er fascinerende. Rid de høyeste fjellene med snowboardet ditt med dette kunstverket.

Du har allerede alternativene, nå, hvilken vil du spille neste?